Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zostaniesz połączony z Serwerem ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak zrobiłem serwer, na plikach badara, ale nie moge sie połączyć ciągle pisze

Zostaniesz połączony z serwerem ...

Wszystko się zgadza, bo sprawdzałem. Zaraz będziecie pisać żebym zobaczył PONG, czy sie zgadza, jak napisałem wszystko jest, bo sprawdzałem . Wiecie może czemu mam ciągle "Zostaniesz połączony z serwerem" ?

Client by qentinios .

Pozdrawiam

Nie ma lipy! Pompa musi być!

Hardkorowy koksu, szacunek!

Opublikowano

Zapewne wgrałeś samo Germany i bazę. Sprawdź czy port logowania sie zgadza (w plikach qentiniosa jest to 18001 a badara 11002)

Tak wiem, że qentinios ma 18001, a badar 11002, więc to zmieniałem, spróbuje wgrać pliki qentiniosa i zobacze, jak nie zadziała, to Zaczne od początku robić własnego clienta.

Pozdrawiam i dzięki .

Opublikowano

Zaraz będziecie pisać żebym zobaczył PONG, czy sie zgadza, jak napisałem wszystko jest, bo sprawdzałem .

@ UP

Pierw sprawdź czy umiesz czytać a dopiero potem weź się za hejtowanie <3

@AW

I jak, poradziłeś sobie z problemem? Mogłeś namieszać coś w channelach i nie startuje Ci auth.

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

@ UP

Pierw sprawdź czy umiesz czytać a dopiero potem weź się za hejtowanie <3

@AW

I jak, poradziłeś sobie z problemem? Mogłeś namieszać coś w channelach i nie startuje Ci auth.

Niee. Pobrałem sobie GAME, który znalazłem, na mpc, bo jeden użytkownik szukał, więc glinka tej osobie pomogła, a ja skorzystałem i też sobie pobrałem, ale teraz jest problem, bo w tym GAME, pong jest zmieniony . Już do jednego napisałem, to napisał, że postara mi sie pomóc z tym pongiem, ale narazie nie odpisuje . Poczekamy zobaczymy . GAME 2019.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...