Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Szukalem jakiegos programu co by dodawal wszystkich graczy automatycznie do party, lecz niestety nieznalazlem xP mozliwe ze za slabo sie staralem ale faktem jest ze nieznalazlem. i chcialem sie was zapytac czy wy moze znacie taki program co by mi pomugl w lapaniu botow bo chetnie bym sobie free taxi zrobil ;].A jesli niema takiego programu to tez napiszcie :] (jesli bym juz taki temat to przepraszam za spam)

Pomogłem, daj 5 ;]

Opublikowano

Chodzi ci o to, że jak zrobisz pt w E i ktoś będzie chciał do ciebie wejść i żeby akceptowało to takie coś jest w niektórych botach, a jeżeli ci chodzi o to żeby brało jakiegoś gościa który przejdzie obok ciebie to chyba niema.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

w srokingu i sbocie to jest, że zaprasza graczy do pt, w srokingu jest chyba tylko do free mode , a w sbocie sam wybierasz, osobnego programu nie ma chyba

Opublikowano

tak jak kolega wyzej np. w sbotcie masz zaproszenie do party ale zazwyczaj jak jest jakis bot obok ciebie ktory sobie expi to ma ustawione na odrzucanie autoshare albo ma ustawione ze przyjmuje tylko ltp :)

sygna1o.jpg

Opublikowano

@UP Nie wszystkie boty tak mają, ja dawałem ciągle pt dla gf'ów i niektóre przyjmowały pt tylko item musi być Free-For-All.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Programu takiego pewnie nie znajdziesz. ;]

A co nie które gf'y przyjmują party na exp auto-share najwięcej chyba na penonach i mujigach. :P

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

ja ostatnio znalazlem na sniperach i shamanach xD ale to jest wnerwiajace bo turki dolaczaja gf i pisza ze pro taxer bot , ludzie dolaczaja a potem caly server wie gdzie co jest-.-

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

l_Maiister_l.png <------Gap -5 102k sp :))