Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bugowanie złota

adm.mateusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich uzytkowników tego forum i pytam was czy moglibyście mi i całemu forum wyjawić w jaki sposób zbugować złota lub napisać mi na gg mój numer gg 34393388 Z góry Dziękuje!!!

Opublikowano

Witam wszystkich uzytkowników tego forum i pytam was czy moglibyście mi i całemu forum wyjawić w jaki sposób zbugować złota lub napisać mi na gg mój numer gg 34393388 Z góry Dziękuje!!!

już się nie da bugować złota

Opublikowano

da na pewno bo by nie wygrywał wszystkich aukcji 1 człowiek a dziś zdarzyło się to już kilka razy

bo na polakach za mało za to banują i jest dużo bractw i osób co przedtem porobiły sobie kosmiczne kwoty ja też mam kilka takich kont na pl1 ,a na holandii za to banują od razu wystarczy podać id i w ciągu 10 min osoba co obstawia kosmicznymi kwotami dostaje bana wiem, bo kilka moich skarbonek co porobiłem zostało tak uziemionych

Opublikowano

Jeżeli chodzi wam o dużą ilość kasy to w jednym momencie gry (raczej z około 3 dni) był bug na klonowanie armat. Ludzie to szybko wykorzystali , kasa poleciała do bractw i gdy pousuwali im kasę to było właśnie jeszcze w bractwie , ale nawet tu usuneli ogromne ilości złota. Ale już nie działa :) Sam z niego skorzystałem :) Teraz i tak będą inne bugi :)

Aha jeżeli chodzi o takich :

Seafight1223 To zaraz takich zgłaszajcie !

Pozdrawiam! :)

Opublikowano

Bugowanie złota już nie działa ?? Jeśli tak to czego wtopiłem na pokład 200 milionów złota .

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

Bugowanie złota już nie działa ?? Jeśli tak to czego wtopiłem na pokład 200 milionów złota .

Może dal tego że nie działa a mimo to jednak Ci co zbugowali złoto gdy się dało mają to złoto nadal, albo mają to zbugowane złoto w kasie bractwa i je wypłacają lub kupują zbugowane złoto na allegro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...