Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Pliki Serwerowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i proszę was o pliki serwerowe takie jak na Metin2.pl od razu 99 lvl max broń to Tryton oczywiście dla każdej klasy inna broń i żeby z party robiło się OBS/Pogromce lub zabójce złotego smoka ;] ostatnia zbroja to szafirowa ulepszacze się dropi tylko żeby bonusy były u Handlarzy i eq +6 chciałbym też żeby trochę lepiej kasa leciała i był lepszy exp niż na PL'u tak z 5/6x ;] poszukacie takich plików bo ja szukałem i znaleźć nie mogłem ;(

Za każdą odp leci +

@Edit zapomniałem dodać żeby wgrywało się je tak jak SF-by-badar przez VirtualBox ;]

Opublikowano

Nikt nie będzie robił dla ciebie plików specjalnie.

Jak już chcesz tego Badara to ściągnij je i zmień na to co chcesz.

Opublikowano

Takiego gotowca nie znajdziesz chyba. Sprawdź tego od niemców (jest w odpowiednim dziale) ale wątpię żeby on tobie pasował. Nikt Ci takich plików nie da za free, jedynie co to sam możesz to wszystko zrobić a przy okazji się czegoś nauczyć.

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

dobra dzięki ++ dla was ,

a niesmialy mam pytanie masz może jakiegoś clienta do swoich plików serwerowych ???

bo używałem innych ale mi nie działają z twoimi plikami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...