Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Champion za 3150 PZ

marcino3344

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobacz:

Olaf,

Pantheon,

Gragas,

myślę, że cię zaspokoją ^^

Zbieram Like ^^

Znawca
Opublikowano

@up pisał że nie lubi AP wiec gragas chyba odpada..

Ja polecam ci pantheona ( sam go mam ) jest to chyba najlepszy champ 1vs1

+ duzy dmg

+ stun

+ dobry solo

+ ulti na daleko odleglosc

+ E dobre do last hitowania

Lub Shaco ;) Też nie zły lecz bardziej polecam ci pantheona

A jeśli chodzi o AP to Karthus lub Lux ;)

Jeśli ci pomogłem to odwdzięcz się like

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Shaco jest papierkowy ^^ no chyba że kupi się na niego rzeczy takie jak warmog czy słoneczną pelerynę.Polecam ci:

Olafa - true dmg , ultimate pozwalający na usuwanie cc jak i dający 10/20/30% przebicia pancerza,oraz lane sustain.

Pantheona - świetny haras , stun , jeśli stwór lub przeciwnik ma 10% hp masz 100% na trafienie krytyczne , świetny ult do ganków lub do ucieczki.

Akali - jest papierowa ale dmg ma booooski , posiada niewidzialność , 3 dashe pozwalające na ucieczke jeśli dobrze to wykorzystasz oraz na dogonienie przeciwnika , nie posiada many.

Opublikowano

No więc zostaje Pantheon, Olaf i Akali.

Ogólnie Pantheonem już grałem, szło mi całkiem nieźle, tak samo Olaf. Wiem co potrafią.

Akali jeszcze nigdy nie grałem, ale często gram z kumplem a on ją uwielbia. Jeśli dobrze zacznie to zaczyna się terror. Niszczy każdego na 1vs1.

Jeszcze doradźcie mi która z tych trzech postaci jest najlepsza.

No i dzięki za odpowiedzi :)

Opublikowano

Bierz Pantheona, w tf miażdzy system ^^! wbijasz (nawet) pierwszy w tf W i koledzy dobiegną i zrobią swoje (jednego mniej :D) Q lub E do farmy/harrasowania, no i ulti bardzo przydatne w tf, a akali to bym powiedział, że to postać do ucieczek, taki typowy ninja..

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Polecma ci Gargas-a rzadko jest przepychany na alei , nie papier, mocne dmg ze skilli, dobry do tf.

A jesli chodzi AD to pantheon dobre combo [Q + W + E] i cisniesz polecam walic pierw w Q potem E a na koncu W jesli masz dobry build to na E bedziesz przeciwnikow tnol jak papier.

Opublikowano

Nikt nie wspomnial nic o xinie ?? przecież to ostatnio 1 z najpopularnieszych champow w tej cenie i ja też go osobiście polecam. Wytestowałem jak był w rotacji , teraz skompletowalem 1 strone run i zbieram chyba na xina .

Opublikowano

Xin jest OP :D Z postaci podanych wyżej polecę Akali - Dobry system ucieczki (trzeba to niestety ogarnąć), nie jest taka trudna jak się wydaje (combo Q R Autoatak E Q R i przeciwnik śpi)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...