Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Bonusswitchera na server Reinor.pl

Etaus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,ą więc poszukuję bonusswitchera na serwer Reinor.pl.

Odblokowałem sobie 1-5 slot lecz żaden BS którego znalazłem mi nie działa,a więc proszę was o pomoc w znalezieniu działającego bsa z góry dzięki.

Pozdrawiam.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/714590-dlswitchbot-by-padmak-v3006-naprawione-bugi/

http://www.mpcforum.pl/topic/514706-dl-switchbot-w-pythonie/

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Istny ,a testowałeś je na Reinorze czy tak o wklejasz bo mi jakoś one niedziałają z kamermoda mi również nie działa.

Opublikowano

Na chwile obecną nie znajdziesz tam działającego bs'a, ponieważ przy każdym kupnie zmianek trzeba klikać tak w 5 różnych miejsc.

Opublikowano

Na chwile obecną nie znajdziesz tam działającego bs'a, ponieważ przy każdym kupnie zmianek trzeba klikać tak w 5 różnych miejsc.

Tylko można naprodukować pełno zmianek przez depozyt, i przenieść zmianki na jakiegoś chara by tam zmieniać.

44501525063774020816.png

Opublikowano

Tylko można naprodukować pełno zmianek przez depozyt, i przenieść zmianki na jakiegoś chara by tam zmieniać.

Myślisz, że nie próbowałam?

Zmianek nie mozna wsadzić do dozo. :]

Opublikowano

Myślisz, że nie próbowałam?

Zmianek nie mozna wsadzić do dozo. :]

Na dzień dzisiejszy jest dostępny pewien taki bot. Posiadam go z pewnych dojść, jednak na dzień dzisiejszy nie mogę rozpowszechnić tego bota.

Powiem Tyle Że bot ten sam znajduje Kody Zmianek i klika w ciągu kilku sekund parę razy w to samo miejsce przy wyborze TAK, aż wreszcie Tak pojawi się w miejscu kliknięcia bota.

Więcej nie ujawnię póki co ;-), dopiero kiedy autor się zgodzi, póki co zostaje wam czekać. Jakiś Dowód? W Sumie z Dowodami że BS działa będzie trudno ponieważ zawsze każdy może pomyśleć że może miałem szczęście ;-).

Póki co udało mi się wybonować Bojowy miecz+9 10l 8siła 10przeszywka 10kryt 8zręka, reszty na razie nie bonowałem ponieważ mam mniej czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...