Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwana kreatywna osoba.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Od jakiegoś czasu piszę swoją grę przez przeglądarkę. Niestety zaczęła się szkoła, ja chodzę do nowej szkoły co za tym idzie są nowi nauczyciele i chcę zrobić na nich jak najlepsze wrażenie żeby sobie wyrobić opinię, przez to większość czasu wolnego spędzam na nauce (póki co mam jeszcze luzy) i nie jestem w stanie sam zrobić wszystkie. Poszukuję osoby z wizją na grę która praktycznie zrobi fabułę gry od 0. Prawdę mówiąc nie mam w sumie nic poza bardzo ogólnym zarysem kilku systemów:

-Wolna ręka przy tworzeniu wszelakich mikstur. - w grze będą sukcesywnie i systematycznie dodawane nowe rośliny z przeróżnymi atrybutami (w planach jest cała masa umiejętności i atrybutów które ów mikstury mogą zmieniać) gracz będzie tworzył własne oryginalne recepty.

-Dynamiczna walka.* - kiedy dwóch graczy umówi się (?) na pojedynek wygrywa ten kto pierwszy pokona przeciwnika, w sumie nic innowacyjnego z tym że gracz będzie musiał wpisać zaklęcie którego pragnie użyć do specjalnego okienka, dopiero wtedy się wykona.

Od siebie mogę zaoferować:

-Wykonanie gry jeśli chodzi o kod.

-Opłacanie domeny i serwera.

-Odpowiednia ranga na forum jak i w grze.

Wymagam:

-Uczciwości.

-Nieograniczonej wyobraźni.

-Umiejętności graficznych.**

-ew. wykonywanie innych obowiązków.***

Kontakt jedynie poprzez PW, z góry informuję że na wiadomości typu "Zobacz jak jest w grze xx ja wymyśliłem podobnie", "Zrób jak w grze xx ona jest bardzo fajna." nie będzie odpisywał. Myślę że wymagania i oferta jest równoważąca się, ew. błędy nieścisłości prosiłbym o wypisanie w komentarzach. Z góry dzięki.

*- może się zmienić.

**-nie wymagane aczkolwiek mile widziane.

***-pisanie tego typu ogłoszeń i ew. odpowiedź na e-maile potencjalnych graczy.

Opublikowano

A będziesz się dzielił % z gry ? ;)

Nie przewiduję żadnego zysku z owej gry, jednakże jeśli coś takiego wprowadzę (jedynie w jakimś krytycznym przypadku), osobie która teraz się do mnie zgłosi oraz będzie uczciwa odpalę połowę tego co zostanie po opłaceniu domeny i serwera. Póki co zoszczędziłem pół tysiąca na wydatki związane ze starem gry.

Opublikowano

Ja moglbym zaproponowac ci cos zupelnie odwrotnego ale bardzo interesujacego, napisz na gg 31530742 lub pisz pw

Opublikowano

Byś podał GG .. na PW nie da się dogadać..

Nie, nie podam GG jeśli masz dla mnie jakąś propozycję napisz mi ją na PW tam ew. podam Ci jakiś inny kontakt do mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...