Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hacki do WRPSP

Ludwik1922

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Hacki do WRPSP"

<myśli> <myśli> <myśli>

Co hacki ? ;)

Pisz, żesz konkretniej ...

Obecnie nie ma działających hacków do WRPSP i prawdopobnie nie będzie

Opublikowano

Mozesz za to pobugowac. Np na bluestorm od stronu niu jak wychodzisz z bazy i idzesz w kierunu deb sa te balkony . Od strony niu mozesz wskoczyc na dach buny hopem ;p

BUM

Opublikowano

Dobra.Kupiłam sobie już transfer na rapidhost.Polecam.Ściągnał mi się Wr w 1h z netem 2mb/s.!1,23Zł tylko i moim zdaniem się opłaca.A właśnie jeśli odnośnie buggów to dzisiaj gościu na Rusty nalis chodził sobie i kazdego rozwalał,a my jego nie widzieliśmy.Tzn w jak w moim teamie jak był to widziałem jak stał i sie nie ruszał,a zabijał ludzi.Może mi ktoś powiedzieć jak on to zrobił???

Opublikowano

Witam :)

Hacki do wr psp są, ale nieopublikowane -,-

Ostatnio widziłem jednego Germańca I Włocha z hackami.

Pozdrawiam ; D

1357040469-U286162.png
Opublikowano

Na WRPSP nie mamy HackShield'a i to jest główna różnica, bo mamy innego Anty-cheat'a i tyle. Poza tym mamy tam mniejsze lagi itp. jednak serwer jest ciągle pisany i bugi mogą występować (poprawiamy te bugi w miarę możliwości).

[GM]JacoH

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Więc tak. Cheaty są, tutaj nic nie jest zakazane odnośnie serwera, my jesteśmy obcy dla nich. Mogą być publikowane cheaty do WRPSP. Inny anty-cheat nie w 100% naprawi to co zepsuł dream execution.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Ze niby nie ma hackow do wrpsp? a ja wam powiem ze sa^^ pokazywal mi ziomek takie cheaty jak invisible, chams i to działa tylko tu jest zakaz pisania hackow do wrpsp

//nie ma zakazu żadnego! || hackerX

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dyskusję uważam za skończoną. Proszę o zamknięcie tematu...

Pomogłem?

Daj "like", to nie boli.

Z problemami pisz na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...