Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Master yi i Garen

MrJigoro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiem że powinienem pisać w turtorialach ale piszę tutaj bo mam do tego prawo

Jaki build na mastera do masowego zabijania oraz na garena do ogarniania 2 vs 1 na bocie lub topie ;)

Daję liki

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Masowe zabijanie Li zależy kogo masz zamiar zabijać jak nobki to nawet z kilkoma doranami dasz rade a jak team ogarnięty go pisorka zrobisz

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Z botami jest bardzo łatwo o masowe zabijanie :P

Przed chwilą skończyłem grać i 55:2.

Oto build: Tarcza Dorana - Berserki - Zapał - Kradzież Życia - Ostrze Nieskończoności - Krwiopijec - Widmowy Tancerz - Anielska Zbroja - Ostatni Szept.

W ciągu 35 min to wszystko zdobyłem ;) Wszystkie Boty na 2 hity padały ;)

Opublikowano

Z botami jest bardzo łatwo o masowe zabijanie :P

Przed chwilą skończyłem grać i 55:2.

Oto build: Tarcza Dorana - Berserki - Zapał - Kradzież Życia - Ostrze Nieskończoności - Krwiopijec - Widmowy Tancerz - Anielska Zbroja - Ostatni Szept.

W ciągu 35 min to wszystko zdobyłem ;) Wszystkie Boty na 2 hity padały ;)

Czasami lepiej zrobić Master`a pod AP :P Ale build`u nie podam Ci, bo nie gram nim, jednak nie raz widziałam jak taki Master "siekał" :)

Opublikowano

Zalezy Yi mozna robic pod AP oraz AD ale lepsze do zabjiania jest AD niz AP ale podam 2 buildy

AP

Pierścień Dorana--->Obuwie Maga--->Kryształowy kostur Rylai--->Kostur Archanioła--->Zabójczy Kapelusz Rabadona--->Klepsydra Zhonyi

AD

Ostrze Dorana--->Nagolenniki Berserkera--->Czarny Tasak--->Krwiopijec---> Ostrze Nieskończoności---> Lodowy Młot

A dla Garena to [sam gralem na tym buildu na solo top trzymalem wieze przez 22-24 min cos tak]

Tarcza Dorana---> Tabi Ninja ---> Kolczasta Kolczuga [niezastopione jak sa 2 postaci po AD] --->Słoneczna Peleryna--->Plemienna Zbroja--->Omen Randuina

i najlepiej miej zaklecia przywolywacza do TP sie do wiezy[taki fioletowy znaczek ma bo nie pamietam jak sie nazywa] i Blysk i dam ci jeszcze 1 rade nie atakuj sam dalej niz zarosla .

Opublikowano

@UP wiem, ja na garenie wytrzymałem całą grę a none stop temmo mnie atakował. Ale jakiś noob bo tylko top, nawet nie wróćił pomóc w obronie

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Krekis, na masterze pod AP który ma tylko 1 ofensywny skill pod AP nie składasz DFG i lich bane? Usuń tą gre, prosze.

Optymalny build na mastera to

buty i 3 poty <mobilność wygrywa na midzie>, 2 doran ringi <troszke hp, troszke many, troszke ap> buty tier 2 <sorce>. Następnie od razu rushujemy Lich Bane/DFG. Następnym naszym itemem bedzie rabadon, potem składamy 2 core item czyli Lich Bane/DFG. Mamy już 6 itemów. Sprzedajemy dorana kupujemy Kostur pustki (wzmocni nasze Q) a następnie Last Whisper (wzmocni nasz dmg z łapy z dopałką lich bane).

Podałem build pod full dmg/combo.

Opublikowano

Powiem ci jedynie na mastera ponieważ jeśli chodzi o garena jestem beznadziejny nim ^^

Na mastera :

Buty 3 hp poty

2x Doran blade

Berserkery ,Merkury lub Tabi (zależy od enemy)

Zeal

Vampiric scepter

Infinity edge

Bloodthrister

Phantom Dancer

Bloodthrister , Phantom lub Last whisper (zależy czy enemy mają armora)

Guardian armor

Można też wymienić last whisper za na przykład warmoga , słoneczną peleryne lub frozen malet.

Jeśli kupimy frozen maleta nikt juz nam nie ucieknie :D

Opublikowano

MASTER YI :

berserkers greaves

phantom dancer

infinity edge

bloodthirster

frozen mallet

guardian angel

GAREEN :

Boots of Swiftness

Frozen Mallet

Warmog's Armor

Atma's Impaler

Infinity Edge

Force of Nature

beznazwy1_xhxwqaw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...