Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwszy na świecie 100 level mistrzowski

S0ul3r05

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewien Amerykanin Dobił dzisiaj na livestreamie 100 lvl mistrzowski. Jego battletag to Alkaizer#1727 i gra oczywiście najlepszą klasą do farmienia WW Barbem. Najbardziej zdziwiła mnie jedna sprawa, otóż miałem możliwość oglądania go na Twitch.tv i patrzyłem jak gra, to jedyne co podnosił z dropu to legendarne itemy i jego plecak wyglądał jak marzenie każdego gracza, czyli pełny samych itemów legendarnych :D

Opublikowano

Niesamowite, 62 tysiące dmg z tyloma resami, dobry gracz. Ciekaw jestem na jakich miejscach farmił, ciekawe czy Blizzard wynagrodzi go za taki wyczyn.

Opublikowano

@Top barbarzyńca : O To się chłopak musiał napracować. Mi się nie chce wbić piątego poziomu, co dopiero setnego. Wielkie gratulacje dla niego!

@S0ul3r05 o ku*** ile tych legendarnych itemów mała bania o.O dlaczego on tego nie sprzedaje?

Opublikowano

Niesamowite, jak w zaledwie tydzien (albo 2?) po patchu można wbić taki lvl?

No i kto normalny ubiera merca w takie przedmioty? Maximus 1,1k DPS 570 inta. Za takie cacko by dostal ze 100kk (może przesadzam trochę :D) ale gdybym miał takie coś to na AH i idzie na ubieranie postaci a nie merca...

Opublikowano

wieeeeelkie gz dla niego ale zdziwilo mnie jedno, jego bron otoz w prawej broni spoko ma bron a lewa lewa tylko 300 dps ;O? ale 300 sily i niby 190 crit i loh ale nie lepiej miec jakas co ma z 1kdps loh i tez crit mniejszy czy taka jak on ma? :;o!

Opublikowano

@damian136 - Drop legend byl powodowany tym że przebiegł akt 3 z 5000 razy :D

@Ray1902 - Farmił tylko i wyłącznie Akt 3 inferno, są ludzie którzy mają 2 razy lepszy gear od niego on po prostu dużo grał :D

@Gryfek - On ma takich maximusów z 5 więc...

@ovnedd - Na offhandzie (WW Barb) ma się zazwyczaj broń z małym DPS, bo na niej najważniejszy jest CD, duży LoH i sporo bazowych punktów (Wit i Siła)

Specjalnie dla was filmik ukazujący tą historyczną chwilę oraz to co ma w skrzyni i w plecaku (pod koniec filmiku)

Opublikowano

a tak swoja droga to jak on to robi ze sie kreci i kreci i wcale mu sie furia nie konczy?

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

jeśli chodzi o oh to poleca się branie broni z małym dps ale za to duży loh i crit ponieważ i tak bodajże tylko 13% dps tej broni wchodzi do głownego dps czyli czy masz 1000 dps a 300 to dużej różncy mu nie robi ale za to ten loh i critt dużo daje i przynajmniej ceny nie są aż tak wygurowane bo wszyscy myślą mały dps to nie opłacalny i tanio sprzedają

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...