Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dc w dungach

seciki1239

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam oto moj problem dostaje dc w dungach i tylko w dungach w miescie moge stac 3h i jest wysztko ok tak samo na pvp nie wiem co mam robic reinstal gry nie pomogl prosze o pomoc

Opublikowano

chyba chodzi o to ze wywala go z gry kiedy robi dungeony ale kiedy wchodzi do dungeona i stoi w miejscu to go nie wywala i w pvp tez go nie wywala

a co do tematu to sprobuj zmniejszyc ustawienia w grze

Opublikowano

Stary, napisz na spokojnie o co ci chodzi. Nic nie można zrozumieć.

Jaki masz problem? Co się dzieje? Wywala jakiś error ?

1350673995-U699261.png

exmod

Opublikowano

Jestem w grze chodze po miescie wchodze na areny pvp jest wszystko ok Lecz gdy jak wejde to jakiegokolwiek dungu po jakims czasie starce polaczenie z serwerem tzw DC dzis format kompa pojdzie juz ostatecznosc

Opublikowano

Działo się tak w przypadku innej gry ? Może masz jakieś problemy ogólnie z internetem, że Ci przerywa na chwile i włącza się na nowo, np. przeglądasz internet klikasz w stronę wyskakuje błąd podczas łączenia bla bla bla odświeżasz i działa normalnie ? Z czego masz internet ? Szybkość łącza ?? Może po prostu jest za słaby, albo masz zablokowane jakieś porty ?

Opublikowano

w przypadku innej gry nic takiego sie nie dzialo problemu z netem nie mam chociaz bede zdzwonil i sie dowiadywal moze cos robia nie wiem internet mam stacjonarny 12mb .. Teraz wogole zauwazylem jak teleportne sie do dungu i stoje nic nie robie to stalem tak prawie 40 min u spoko nie wyrzucilo mnie ale jak zaczelem bic moby to juz dc;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

:/ Ja nie mam zielonego pojęcia co może być przyczyną, jak do tej pory nikt nie odpowiedział, to napisz na forum webzena, poproś w dziale pogaduchy o kogoś kto by Ci sensownie napisał prośbę o pomoc z dokładnym wyjaśnieniem co i jak się dzieje, a później tłumaczył odpowiedzi :) Na pewno ktoś się znajdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...