Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]zmiana cen championów

Mysiałke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tego co zauważyłem np. Maokai kosztuje teraz 4800, a np leblanc jeszcze kiedyś 4800 a teraz 3150 zauważyliście te zmiany? Bo mi sie wydaje ze mao kiedys 6300, a jeszcze teraz za 790 rp mozna kupic (a nie ma sale)

Opublikowano

A to dla mnie jest bez sensu.

Chociaż patrzeć na to z innej strony, wychodzą nowe postaci tylko za 6k, więc będą stopniowo tanieć z biegiem czasu

Opublikowano

z tego co zauważyłem np. Maokai kosztuje teraz 4800, a np leblanc jeszcze kiedyś 4800 a teraz 3150 zauważyliście te zmiany? Bo mi sie wydaje ze mao kiedys 6300, a jeszcze teraz za 790 rp mozna kupic (a nie ma sale)

leblanc to akurat odkąd pamiętam za 3k była.

Anivia jest teraz za 3k, cait za 4,8k i garen za 450

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

Czy jak cena zostaje obniżona, a ktoś kupił za więcej, to mu to zwrócą ?

Opublikowano

@up nigdy nie próbowałem a miałem malze za 6k i kogoś jeszcze , ale raczej nie zwrócą .

LM7fs.jpg

Opublikowano

Chyba tak, ja już napisałem do support'a o zwrot, ponieważ kupiłem garen'a przed obniżką :) myślę, że musi być to kupno postaci msc/tyg przed tym.

wobqx.jpg
Opublikowano

Chyba tak, ja już napisałem do support'a o zwrot, ponieważ kupiłem garen'a przed obniżką :) myślę, że musi być to kupno postaci msc/tyg przed tym.

ich nie obchodzi że kupiłeś go przed obniżką.. to twój problem..

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano
Garen will be reduced to 450 IP and 260 RP

Caitlyn will be reduced to 4800 IP and 790 RP

Maokai will be reduced to 4800 IP and 790 RP

Jeżeli kupiłeś za 6300, a jest teraz za 4800, to nie odzyskasz ich. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

@topic odzyskasz, oto mail, w którym spytałem się o zwrot tej obniżki, ale kurde kupiłem 15/08 a to tylko 2 tygodnie.

Greetings Summoner,

Thanks for contacting me. Unfortunately, I don't have any information on when proactive compensation will be going out on newly reduced content. If you have purchased content two weeks prior to the price reduction, you will be eligible for the refund.

When the compensation is added to your account, we will send you an email regarding crediting your account with the point difference. This email will be sent to the current email address associated with your League of Legends account.

Your points might not immediately update until you receive IP after a game or if you attempt a purchase in the store. If you received the email and feel your account does not reflect the changes that were stated, please feel free to respond and I would be happy to assist you further. We greatly appreciate your patience.

"The most effective way to kill an opponent is to slice through the man next to him.'' -Garen

Regards,

Master nV

wobqx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...