Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Bug

BFP4FGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilą zachciało mi się pograć snajperem i gdy weszłem do gry za pierwszym razem to wszystko było ok ale że tam nie dało się grać bo moja drużyna już przejeła wszystkie flagi więc wyszedłem i wszedłem na inny serwer a tam nie miałem wogóle swojej postaci (grafiki broni, mojej i tp.) ale mogłem normalnie grać (byłem nawet najlepszy bo wszyscy się tylko patrzyli i nic nie robili na początku :) ). Czy wy też tak macie/mieliście ? I najważniejsze jak to naprawić bo np. znajde fajny serwer wejde, będzie to samo i będę chciał na nim grać to wyjde ale moge już nie mieć miejsca. Dodam że nie robi mi się to zawsze tylko czasami.

Opublikowano

masz problem.... wyjść wejść z gry... też tak mam lub racze miałem ;p

YAY

Opublikowano

na to chyba rozwiązania nie ma ...... Offensiv klan serv fajny większość graczy to polacy :) jak będziesz chciał jeszcze 1 serv z polakami to ci dam bo nie chce bf mi się włączać :D

YAY

Opublikowano

Nie no dzięki chciałem tylko się dowiedzieć czy jest na to jakiś sposób a kilka polskich serwerów mam więc dzięki i temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...