Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowy hack?

semub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coraz czesciej widze jak niektorzy na wyscigu wieloosobowym nie jada w ogole w wyscigu, cofają sie przed mete i tam zostaja?

O co chodzi i czemu na koniec wyskakuje jakby normalnie skonczyli wyścig a raz nawet jeden z nich wygrał?

Opublikowano

Cheat kolego cheat, albo jak niektórzy to tłumacza "masz lagi" :-)

raz jechałem wyścig z ruskiem wyskoczyło mi że zakończył i wygrał wyścig po 12 sekundach, napisałem mu że zaraportuje odpisał "raportuj mam jeszcze 30 takich samych kont" tak że "lagi" i tyle

eRmailBanner2.png

Opublikowano

Ehh. Wyidziałem ruska z takim hackiem ;p Ja sb spokojnie jadę MX-5 a ten stoi. I gdy byłem już przy mecie wyskoczyło że on zakończył wyścig jako pierwszy. Ździwiłem się.. Nie ma gry do której Ruscy by nie mieli hacków i to aktualizowaych ;p. Może coś ruscy mają takiego że co chwilę aktualizują hacka i mają do nowej wersji.

Wolf

To nie są lagi. Zacytuję "Nie ma gry do której Rosyjscy gracze nie mieli by trainerów itp" Także żadne lagi. Ruscy wiecie do czego są zdolni. co chwilę gdy chcę coś obejrzeć z world of tanks proszę "World of Tanks Bot 2012 No Password No Survey" tiaa no password i no survey jak w tym są surveye :/.

nick ruska "HaxMaster335"

Opublikowano

ja tak samo robilem, to zwykly cheat tobie sie gra loguje a ja juz dawno na mecie

oj jest się czym chwalić.............

Używam wspomagaczy ale tylko do nabijania kasy, jaki fan z wygranego wyścigu na cheatach, dla mnie żal....

eRmailBanner2.png

Opublikowano

to nie sa lagi bo specjalnie tez zostalem i to auto normalnie stoi tak ze mozesz je stuknac i w ogole. Na lagach nie mozna tego robic bo przelatujesz przez nie.

Dawac tu tych ruskow!

Opublikowano

Ruskowie prawdopodobnie używają uleprzoną wersję zakończenia wyścigu-duszą kombinacje przycisków i po rozpoczęciu wyścigu kończą go natychmiastowo :)

Rosja to nie kraj, rosja to stan umysłu, a putin to debil :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

.....Rosja to nie kraj, rosja to stan umysłu,....

Świetny tekst, masz lika,

a to że mają najlepsze chaki to fakt i nie tylko w NFSW

eRmailBanner2.png

Opublikowano

Świetny tekst, masz lika,

a to że mają najlepsze chaki to fakt i nie tylko w NFSW

No to się tyczy World of Tanks, Innych nfsów do world of warplanes ruscy też już pewnie coś planują. co do world of battleships chyba nie mają na co liczyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...