Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]VK3001(H)

love98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

40k to taka średnio-dobra bitwa (mah, fajne określenie).

A, "jak się postarasz", to nawet 55k wyciągniesz:)

Opublikowano

@Up

Nabojów by nie starczyło żeby wyciągnąć nim 55k może i by udało się 45k, ale każdy pocisk musiał by być trafiony i bez rykoszetów, no i DMG nie powinien być poniżej średniego.

"Realny" maksymalny zarobek to 40k.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@Up

Nabojów by nie starczyło żeby wyciągnąć nim 55k może i by udało się 45k, ale każdy pocisk musiał by być trafiony i bez rykoszetów, no i DMG nie powinien być poniżej średniego.

"Realny" maksymalny zarobek to 40k.

Nie wiem co rozumiecie poprzez "dobra bitwa" xD

Damy radę te 50-55k na bitwę grając ją dobrze. 7-9 fragów na bitwie VII tierów (z jakimś zadawanym DMG) i starczy.

Opublikowano

@Up2

Nie rozumiesz że w czołgu nie mieści się tyle pocisków? Mieści się tyle że jak trafisz wszystkimi to mniej więcej 45k dostaniesz, ale nie da się trafić wszystkimi, zawsze będzie jakiś rykoszet lub nie trafimy dlatego granica możliwości tego czołgu to 40k ale jest ona bardzo epicka.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@up

Też mi się tak wydaje. Grałem tym czołgiem dosyć długo i namiętnie i dalej czasami nim sobie gram (bo go bardzo lubię) ale nigdy mi sie chyba nie zdarzyło nabić 45k kredek....

Z drugiej strony nie jestem za dobrym graczem więc może totemu.....

Pozdrówki

Seba

PS: 45 to może z premką?

Opublikowano

Uszkodzenia modułów i trafienie w magazyn amunicyjny także jest nagradzane w kredytach:)

Kłócił się nie będę, ale przy dobrej bitwie da radę to zrobić.

Opublikowano

@Ravoner

Nie ośmieszaj się, napisałem już że nie starczyło by na to nabojów, jak masz zamiar obalić ten argument?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

No dobra nie policzyłem tego xD Ale to i tak wyjść na 40k na plus bez premium jest ciężko jak mówiłem to musi być epic battle bitwa życia, ja na Vk3601H (ten czołg ogarniam nie gorzej niż twórcy tego czołgu) gdy wystrzelam wszystkie pociski (90% trafione i żaden za zero) to wycisne około 35k, więc 40k bez premium to naprawdę musi być epic battle.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Można zarobić nawet 90k+ jak każdy pocisk, będzie niszczył wrogi ammo rack... To jest takie gdybanie; dla medów VI granicą jest to +-40k

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...