Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M2bob wyrzuca..

peczek19995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem.. Od kilku dni używałem mbob2 i wszystko było okej ale do dzisiaj.. Włączam puszczam bota by polocił medale i co 2-3 min wywala go non stop, wyłączone mam Sh i chodzenie.. Nawet jak sam gram na m2bob nic nie wlaczajac to wyrzuca... I to od dzisiaj dzieje mi sie, przedtem ani razu nie lognelo no może raz na 10h .. A teraz co chwila.. Co może być tego przyczyną? i jak tego zapobiec.. Z góry Tehaix.

Opublikowano

Witam otóż mam problem.. Od kilku dni używałem mbob2 i wszystko było okej ale do dzisiaj.. Włączam puszczam bota by polocił medale i co 2-3 min wywala go non stop, wyłączone mam Sh i chodzenie.. Nawet jak sam gram na m2bob nic nie wlaczajac to wyrzuca... I to od dzisiaj dzieje mi sie, przedtem ani razu nie lognelo no może raz na 10h .. A teraz co chwila.. Co może być tego przyczyną? i jak tego zapobiec.. Z góry Tehaix.

za duzo bociles i ci wyrzucaja prosta sprawa ja tez kiedys to mialem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mnie tak samo wyrzuca, nawet jak odpalam samego kamer moda - tam tez wyrzuca. Aktualizacja była, więc niby m2bob powinien nie dzialac a w to miejsce nowa wersja jak zawsze a jest calkiem na odwrót, dziala i nie ma jeszcze nowej wersji na stronie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dokładnie. Mnie też wywala co 2-3 min. a po aktualizacji metina w ogule nie działa, trzeba czekać na aktualizacje m2bob

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...