Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co o nich sądzicie (korki)

Pluszer

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co o nich s?dzicie?

• Fajne
      3
    • Szybko si? psuj?!
      0
    • ?rednie
      5
    • "Dziadostwo" ;D
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za taką cene niczego lepszego możesz nie znaleźć, ale szybko Ci się rozwalą.

Mam już je około miesiąca i trzymają. Może troszeczkę się zdarły ale to nie widać prawie :]

1353164337-U602429.jpg

Proszę o zrzucenie trochę % :]

Opublikowano

Może i tanie ale nie w moim guście ;] Wolałbym kupić merkurki za ok. 150-250 zł. Te są średnie.

Opublikowano

Nom mercuriale są świetne ale ogółem nie lubię u nich jaskarwych kolorów , kupiłem pierw białe , masakra -.- , potem zielonkawo -limonkowe które mam do dziś

Oraz z nowej wersji czy coś tam takie fioletowe , i naprawe robią róznicę ;)

Ale w tej cenie to nic takiego nie masz do wyboru .Buty lepiej mieć na lata chyba że dojrzewasz i ci stopa jeszcze rośnie :D

Jak kupować to porządne ;) Pozdr

Opublikowano

Te buty Pumy nawet popularne są :D Ja je kiedyś miałem (bramkarz) i były nawet nawet. Trzymały z pół roku codziennej gry.

Cena też nie jest wielka. Nie są one ''5-gwiazdkowe xD'' ale lepsze to niż Sporty za dyche z targu :D

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Puma to najgorsze gówno. Patrz tylko Adidas F50/ Predatory lub Nike Mercurial. Znalazłem najnowsze predatory (lanki) za 183 zł (wliczona przesyłka) . NOWE.

Opublikowano

Średniawe te korki. Polecam Ci Adidasy f-50 albo mercuriale. Ale jak za taką cenę i to i tak dobrze.

Tak na marginesie ja bym ich nie kupił bo u mnie dużo gra także wygląd. Dlatego ja wziąłem oczojebne f-50 ^^

1348158873-U272526.jpg

Opublikowano

Tanio nie oznacza ekonomicznie.

W sumie puma dobre ma buty. Moje zawsze do roku coś wytrzymywały.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Piszecie o Mercurialach a z doświadczenia wiem, że one szybko się niszczą... Albo puści klej gdzieś z przodu, albo szwy na bokach pójdą... ;)

Osobiście zawsze wybieram Adidasa przeważnie były to "efki 10 czy 50" ale teraz mam predatory LZ'tki... ;)

A jeśli chce się kupić buty, które dobrze trzymają, są ze skóry i do 250zł to są takowe, jednak przy kumplach nie pochwalisz się marką tak znaną jak Adidas czy Nike... ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tam zakupiłem Umbro Speciali i nie narzekam, dla mnie idealne. Natomiast te twoje dla mnie to bez urazy "dziadostwo"

Pozdrawiam

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Ja osobiście wszystkie korki polecam z Adidasa -.-

http://allegro.pl/korki-adidas-predator-x-x-trx-sg-u41922-r-42-2-3-i2624461112.html

http://allegro.pl/korki-adidas-adipure-iv-trx-fg-black-44-2-3-i2667197455.html

Obie pary sprawdzone przeze mnie . Pozycja prawy obrońca . ;) W obydwóch parach grałem po 1,5 roku :P Żadnych zniszczeń tylko lekko podrapane ... ;) Polecam

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...