Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarabiać przez internet nie robiąc nic?

pemos22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Surfbary może i tak. 20dollars - > zeby tam zarabiać musisz mieć kogoś ogarnięgo, ale jakieś grosze będziesz miał.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Ja wierzę w zarobki przez neta ale nie w ten sposób bo musiałbym mieć włączony 24/7 komputer. Polecam PPA jak już ;) Zarobek z 1 pobrania to około 0,50 - 2 zł od polaka i około 0,50 - 10 zł z zagranicznych.

Opublikowano

Kiedyś korzystałem z tego serwisu. Zakończyłem gdy wypłaty realizowane były prawie 3 miesiące -_-

Szczerze? Małe zarobki... Dziennie wiele h miałem włączony komputer, czasami cos tam wypełniłem. Nie polecam.

Opublikowano

Tak jak Vipper@ wspomniał najlepszym sposobem na zarabianie jest przez PPA wszelkie inne strony to badziewie gdzie zarobisz kilka groszy na miesiąc. Za jedno pobranie możesz dostać od 0.75 $ i to zależy z jakich krajów.

2uiyzh2.png
Opublikowano

Co 7 Polak się tak zastanawia. Pewnie za 200 lat będzie coś takiego jak krzesła premium z kaloryferem i im bardziej je przygrzejesz dupą i się spocisz będzie więcej zarobków, bo po prostu ludziom to już się nic nie chce.

Ogólnie mam tak jakby 5zł doładowanie na jakimś serwisie, ale chuje dzwonią dla potwierdzenia a mi się nie chce odbierać.

Do tego kompromitujesz się. Gdybyś to Ty płacił za internet, to wiedziałbyś, że zarabianie przez internet to gówno i jest nieopłacalne.

Opublikowano

Z cyklu jak zarobić i się nie narobić. Dla polaków najlepsze by było gdyby im wypłacali 100.000.000.000.000.000.000.000 zł na miesiąc bo im się nic nie chce robić. Jak chcesz zarobić to pójdź do normalnej pracy, albo zbieraj puszki / butelki...

Game Over

Opublikowano

Wiesz co jeśli serio chcesz zarobić to weź się za robotę fizyczną, porób coś za domem bo w internecie nic z tego nie wyjdzie. Jeśli masz zamiłowanie do gier możesz pobawić się na youtube, ale to bardziej jest jako hobby niż jaka praca. Możesz się nająć o ile takie coś istnieje.. jako pośrednik np formy która sprzedaje rzeczy do gier. Przykładowo NxCash w warrocku, wystawiasz to na allegro sprzedajesz i coś z tego masz, tak chyba można. Ale jednym z lepszych zajęć to jest zwykła opłacalna praca. Jeśli nie masz 18 lat to ulotki czy coś, zawsze jest coś : )

DARMOWE DODATKI DO GIER !

Zarejestruj się, zdobywaj punkty i wymieniaj na płatne waluty.. :)

http://dogry.pl/r/301024

Opublikowano

Powiem Ci, że też zastanawiałem się nad taką formą, ale jest jedno ale. Nie ma nic za darmo i to sobie zapamiętaj :)

Gdy miałem 12 lat myślałem kim będę w życiu, podobała mi się bardzo informatyka i uczyłem się od 12 roku życia php, grafikę i te podobne sprawy. Teraz mam 16, a nauczyłem się bardzo dużo. Jeżeli kochasz informatykę ucz się programowania i robienie grafikę. Na prawdę jest to najlepsze rozwiązanie.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Firma, owszem, jest wypłacalna. Aczkolwiek zarobki są tak żałosne ,że jebany banner na dole nie jest siebie warty. Więcej zarobisz jak skosisz trawnik rodzicom i masz zamiast jednego miesiąca - jedną godzinę. Koleś podaje link dzięki ,któremu 'zaprasza' kogoś do serwisu i sam zarabia na tym jakieś tam grosiki :G

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...