Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co się zmieniło po ostatnim Patchu?

WolfLoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszcie jakie zauważyliście zmiany w grze.

U mnie nie działa menu kontekstowe (PPM),

nie wspominam o botach bo to wiadome trzeba czekać na nowe :-(

eRmailBanner2.png

Opublikowano

Zmiany po pathu:

-rotacja aut(inne samochody za igc),

-dodanie bonusu 50% więcej kasy,

-zfixowanie bugów,

-oddanie dróg i tunelów łączących dzielnice w grze.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Inne samochody za igc? Jakie bo ja nie zauważyłem, a w info nie było o tym mowy.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ja jakimś cudem nie dostaje kasy za żaden wyścig, żadnych części, nie moge wybierać kart, nie wiem w ogole co sie dzieje.

Opublikowano

Ogólnie ten patch jest jak zawsze bez rewelacji.Jedynie mnie cieszy,że ucieczki będą codziennie,bo chociaż nie będę musiał czekać żeby pojawił HS.Co do rotacji to mogli lepsze samochody dać.

Opublikowano

Pytanie:

Każdy mówi że HS trzeba jeździć żeby coś fajnego dropnąć, jeżdziłem cały dzień i "*************" tyle mi wypadło, więc jak to jest?

eRmailBanner2.png

Opublikowano

za każdym razem takiego czegoś nie ma już z 5 razy jechałem High Stakes i się nie powtórzyło.

97500709145262096604.jpg

Opublikowano

ej tam ścięcie grafy, chyba nie ma tego za każdym razem?

ja tak mam często. ściecie grafy? raczej nie.... za dobry komp raczej zbyt duże obciążenie neta. ale to też nie u mnie :) ta gra sie wali i tyle

Opublikowano

oczywiście nigdy u mnie wszyscy winni tylko nie ja.

Spoko możesz startować do sejmu z list samoobrony lub innego równie "ciekawego" stronnictwa.

eRmailBanner2.png

Opublikowano

@Momit

I już możesz pożegnać się z kontem. Nie wiesz, że zamazuje się nick? Masz 222 dni zbierania-wiadomo hack. Banik może wpaść :/ Ea śledzi nasze forum, mam nadzieję, że wiecie :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

oczywiście nigdy u mnie wszyscy winni tylko nie ja.

Spoko możesz startować do sejmu z list samoobrony lub innego równie "ciekawego" stronnictwa.

Jeszcze nie zrozumiałeś że ta gra to jeden wielki bug... Gram w to już 3miechy i gdyby nie to że jakoś to znoszę i nie jestem nerwowy to już dawno bym grał w co innego. Owszem ta gra jest winna a nie ja . Chcesz małe info? gram też w BF3 na maksymalnych na necie z pingiem ~30 . Tak więc tagi nfsw powinien śmigać bez problemu. Zwłaszcza że dużo ludzi płaci wtej grze więc powinni to docenić i zająć się tymi bugami a nie sobie bimbać.

Opublikowano

@Momit

I już możesz pożegnać się z kontem. Nie wiesz, że zamazuje się nick? Masz 222 dni zbierania-wiadomo hack. Banik może wpaść :/ Ea śledzi nasze forum, mam nadzieję, że wiecie :)

@Momit

Kolego patrz dokładnie nie 222 a 622, po za tym EA nie śledzi "naszego" forum tylko co jakiś czas użytkownicy forum pisza donosy do EA. Co prawda myślę że te donosy i tak są ignorowane przez EA ale zawsze jest to dla nich jakiś sygnał.

eRmailBanner2.png

Opublikowano

Ja mam ładny bug nie wiem czemu w Mustang Boss Wczoraj mi pisało bo normalnie z częsciami ultra mam 909 przyspieszenia a dzis miałem ponad 980 ^^ Możliwe ,że bug ale wątpie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...