Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Win 7 64 bit format

Yoki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Aktualnie mam win 7 64 bit system trial na 90 dni, muszę zrobić formata i tu jest problem. Ponieważ na tralu nie da się odpalić formata. Zawsze jak robiłem to wrzucałem pierw płytkę z XP'kiem, dzięki niej robiłem format a później wrzucałem płytkę z trialem 7, aktualnie XP pożyczyłem bratu i nie mam jak uruchomić formata, do brata mam 25km wiec nie za bardzo chce mi się tam jechać. I tu moje pytanie, czy da się uruchomić formata inaczej? bez płytki, lub coś ściągnąć z neta? szukałem na google lecz nie mogłem nic znaleść, jak tak to prosze o jakies linki

Opublikowano

start / uruchom : slmgr -rearm

i system działa na trialu , tak na spoko można przez pól roku wpisywać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

zrobiłem jak piszesz i wyskoczył folder z 2 podfolderami w nim jakieś 2 pliki, co z nimi zrobić? gdy probuje usunac to wyskakuje ramka ze nie mam uprawnien i musze je uzyskac od TrustedInstaller. ale itak musze formata zrobic bo sciagalem ostatnio mase rzeczy , mam 300gb dysku zawalonego. ktos wie jak formata odpalic? czy musze miec plytke na rozruch formata?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...