Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Małe zapytanie dotyczące składania wrót

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No mi latwiej jest zlozyc zete niz alfe:D aktaulnie zuzylem 1500 energii na ostatnie 2 czesci alfy i nic :D a z tylu to cala zete mam :)

61694148.png

Opublikowano

jak skladasz wrota pierwszy raz to wszystkie sie szybko sklada. a kture som najlatwiejsze to delta i zeta

Po pierwsze : ortografia

a po drugie: Od kiedy Delta jest taka najłatwiejsza?

Opublikowano

Może to będzie odebrane jako offtopic, ale moim zdaniem niesłusznie :)

Jeśli jesteś namiętnym bociarzem, to żadne wrota nie powinny być dla Ciebie zbyt trudne, gdyż powinieneś je wszystkie robić z zieleni na sepromie. Ja tak robiłam na moich kontach i nigdy, żadne wrota nie sprawiały mi kłopotu :)

Co do składania - to kwestia losowości. Nawet wpis o szansach procentowych może być przekłamany ze względu na skalę rozpiętości. Wydawać by się mogło, że te x procent jest stałe. Tak, jest ale różnicę stanowi właśnie zakres. Co innego 13% z tysiąca, niż z 10, prawda? :) Nie jest powiedziane, że na 10 wyklikanych energii otrzymasz 1,3 części do wrót :)

GG A B i C są o tyle trudniejsze do złożenia, o ile maleje prawdopodobieństwo trafienia żądanej części z racji faktu, że to prawdopodobieństwo dzieli się dodatkowo na troje.

Pozdrawiam,

Katarzyna

Opublikowano

Moim zdaniem łatwiejsze są wrota zeta np. dlatego że jest więcej fal i może dłużej się bije ale za to wiadomo że stwory podzielone na grupy zadają mniejszy DMG.

Co do samego składania wrót polecam Ci ściągnąć sobie bota jakiegoś (chyba że już masz) i puścić na skrzynki. Oprócz energii wejdzie Ci jeszcze urka i amunicja ;p

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Traktujecie mnie jak dziecko poniektórzy . Nie składam pierwszy raz wrót i nie pierwszy raz boce ; ) . Chciałem tylko wiedzieć które wrotka najszybciej się składa i są dosyć proste gdyż wole sam robić wrotka niż na jakimś bociku . (Dam rade każde wrotka zrobić bez żądnego programu) . Robiłem już każdy rodzaj wrót które są dostępne , Tylko chce wiedzieć kture sie robi najszybciej znaczy składa . Bo nigdy się nadtym nie zastanawiałem ; )

)

Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej Zete ,

1500 enrgi i preaktycznie pewna zeta

po za tym duzy zarobek bo :

35 000 uri za wrota

okolo 12k za alieny

15k uri bo cdd

37.500 urki za klucze

tj okolo 100k urki za zrobienie + havoc mozliwy :)

po za tym ja na starej FE za 5 LF4 zrobilem ja z dwojki na strzale z elitarnymi

w niecale 50 minut

p.s mam dobry sposob

Opublikowano

Może to będzie odebrane jako offtopic, ale moim zdaniem niesłusznie :)

Jeśli jesteś namiętnym bociarzem, to żadne wrota nie powinny być dla Ciebie zbyt trudne, gdyż powinieneś je wszystkie robić z zieleni na sepromie. Ja tak robiłam na moich kontach i nigdy, żadne wrota nie sprawiały mi kłopotu :)

Co do składania - to kwestia losowości. Nawet wpis o szansach procentowych może być przekłamany ze względu na skalę rozpiętości. Wydawać by się mogło, że te x procent jest stałe. Tak, jest ale różnicę stanowi właśnie zakres. Co innego 13% z tysiąca, niż z 10, prawda? :) Nie jest powiedziane, że na 10 wyklikanych energii otrzymasz 1,3 części do wrót :)

GG A B i C są o tyle trudniejsze do złożenia, o ile maleje prawdopodobieństwo trafienia żądanej części z racji faktu, że to prawdopodobieństwo dzieli się dodatkowo na troje.

Pozdrawiam,

Katarzyna

12 letni geniuszu oświeć mnie gdzie w darkorbit są wrota C ? ? ?

bo ja wiem że są A ,B ,G ,D ,E ,Z ,L i kronos ,ale na większość wrót jak np. na zete i epsilon mówi się po imieniu ewentualnie można tak napisać.

A co do tematu podradzam poskładać wrota A B I G wrzucić samo A na baze i potem szybciej będzie Alfa wchodziła ,a ja ją robię z kamykiem 2 w 1h.

Opublikowano

12 letni geniuszu oświeć mnie gdzie w darkorbit są wrota C ? ? ?

bo ja wiem że są A ,B ,G ,D ,E ,Z ,L i kronos ,ale na większość wrót jak np. na zete i epsilon mówi się po imieniu ewentualnie można tak napisać.

A co do tematu podradzam poskładać wrota A B I G wrzucić samo A na baze i potem szybciej będzie Alfa wchodziła ,a ja ją robię z kamykiem 2 w 1h.

Rozumiem, że przyczepiłeś się literki, ale z merytoryczną stroną mojego wywodu się zgadzasz, trolu? :)

W szkole źle poszło? To na boisko, zasuwaj i spal złą energię :)

Skorzystałam z oznaczenia literowego C, gdyż takie właśnie występuje w API jednego z botów - każdy, KAŻDY myślący szybko się połapie, o co chodzi z literką "C" tym bardziej, że kiedyś, gdy wystepowały tylko 4 rodzaje wrót, nazywanie ich ABCD było jak najbardziej logiczne i uzasadnione.

Pozdrawiam, także troli,

Katarzyna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...