Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Strona się nie otwiera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem ale tak denerwujący że po paru dobrych godzinach postanowiłem szukać pomocy na forach.

Problem polega na tym iż posiadam strone na hostingu linuxpl.com i tam również domenkę i tu schodki .. kupiłem drugi i również z domeną u nich lecz musiałem konwertować bo znajoma chciała polskie znaki i tak o to Problem

NA firefoxie strona www.dissensodesign.pl działa i na każdej innej przeglądarce ( to moje www )

ale

NA firefoxie strona www.zniczeżyrardów.pl nie działa a na chrome już tak .. prosze tylko nie pisać "zmień wyszukiwarkę na chrome"

Posiadam najnowszą wersję również fire foxa i na tym samym hostingu znajdują się takie same pliki IDENTYCZNE więc dlaczego jedna strona działa a druga jest cała czarna i nie wczytuje ... Liczę na szybką odpowiedź a dla osoby która rozwiąże problem nagroda w postaci drobnych pieniążków gdyż jako student sam ciężko z piniędzorami.

Kontakt:

gg : 7753356

e mail : [email protected]

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...