Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stawianie Serwera

earl19921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich chciałem się zapytać czy jest możliwość postawienia serwera beż programu free bsd czy są jakieś inne sposoby jak tak to proszę o link do jakiegoś tematu lub poradnika i osoba która pomoże dostaje 5 dlaczego pytam z we free bsd wyskakują mi błędy i zawsze pod koniec instalacji waraca mnie do wyboru rodzaju instalacji

Opublikowano

ale jak już proszę o dokładniejsze informacje i ten program nic mi nie mówi poprostu nie znam się na tym pierwszy raz się bawię w stawianie serwera a i jeszcze czy tam sposobem jak ty mówisz będę mógł robić wszystko na postawionym serwerze np edytować npc itd

Pasjonat
Opublikowano
ale jak już proszę o dokładniejsze informacje i ten program nic mi nie mówi poprostu nie znam się na tym pierwszy raz się bawię w stawianie serwera a i jeszcze czy tam sposobem jak ty mówisz będę mógł robić wszystko na postawionym serwerze np edytować npc itd

Polecam tutoriala Triblex1993 na YouTube o tytule Hamachi.

1114820.gif

Nakarm!

C A T S

x-neko08.gif

x-yasshan4.gif

x-crun.gifx-catspell.gif

Opublikowano

jeżeli ktoś umie skonfigurować free bsd albo fterm i pokieruje mnie to proszę o kontakt na gg 13490455 a jak uda mi się odpalić serwer gma ma gwarantowanego

Opublikowano

earl19921

a nie możesz ściągnąć skonfigurowanego freebsd i jak chcesz to moge cie pokierować jak zmienić hasło do roota itp.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...