Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rękawice bramkarskie

GanerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam pytanie :D

Zastanawiam się nad kupnem rękawic bramkarskich ale problem w tym że nie wiem jakie :(

Miałem wcześniej świetne rękawice, sprawowały się ponad rok ale już się doszczętnie dojechane i muszę je wymienić :D

Nie chodzi mi tu o zwykłe szmaciaki ale o takie które naprawdę zapewnią ochronę i nie rozpadną się po dwóch dniach używania...

Więc jeśli możecie to prosił bym o kilka linków najlepiej do sklepów w których mogę kupić porządne rękawice bramkarskie rozmiar 9/9.5

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Jak meczówki, to nie polecam żadnych najek ani adidasów. Najlepsze rękawice jak dla mnie są z serii Reusch CF. Po roku używania kleją jak nówki. Wystarczy tylko o nie dbać.

Jak treningówki to nie opłaca się kupować takich za 100zł. Lepiej kupić jakieś z pianką kauczukowo-lateksową. Będą kleić,a kupisz je od 40zł.

Jak nie jesteś związany z żadnym klubem, a bronisz tylko na "podwórkowych", to weź jakieś z pianką kauczukowo-lateksową ale już za trochę większą cenę.

09071535498836998897.png

Opublikowano

Najlepsze to Reusch, ew Nike. Nie polecam Adidasa ponieważ gąbka słabo się klei a dodatkowo szybko się ściera.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...