Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Duża ilość gigabajtów do pobrania

szuwari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc mam taki problem że ściągałem już od update 7.1 ___1,8gb niby wszystko ok a tu teraz 5.4gb znów

Proszę o Pomoc!

83611891756833912074.jpg

Opublikowano

Wgrywałeś zapewne jakieś mody i dlatego, teraz chce ci pobrać cała grę od nowa, spróbuj wrzucić orginalne pliki gry.

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Wgrywałeś zapewne jakieś mody i dlatego, teraz chce ci pobrać cała grę od nowa, spróbuj wrzucić orginalne pliki gry.

Nope!

Reinstal Systemu czyste all ale mialem instalke 7.1 i dzisiaj juz sciagałem 1.8 gb przychodze znowu a tu 5.4 gb tylko co w temacie

Edit!

Powiedzcie mi Czy nie lepjej sciagac instalki 7.5 od nowa czy poprostu zostawic do aktualizacji?

Opublikowano

Zostaw na aktualizację. Pewnie coś nowego. Update nie miałeś od francji pewnie. Bo też tak miałem. :P

PS; Pozwoliłem zmienić sobie tytuł na bardziej przejrzystszy, mam nadzieje że się nie obrazisz. ;d

Opublikowano

gra wazy 3,240 gb wiec cos zle robisz......wczoraj tez od nowa pobierałem

gra + aktualizacje ? ogarnij.

przecierz na tescie sama fizyka tanków zajmowała 2-3 gb do pobrania.

A poza tym , 5gb to raczej nie jest dużo. duzo to jakbys pobral gta zainstalowane z all doatkami 41gb.

Opublikowano

gra wazy 3,240 gb wiec cos zle robisz......wczoraj tez od nowa pobierałem

Tak? Ja mam grę WoT 10gb. Pobierało mi się 5gb przy samej aktualizacji Francji. Tak być musi. :)
Opublikowano

cała gra jest skompresowana i to co pobiera instalator wazy 3,24gb po tym procesie instalator konczy instalacje czyli finalnie rozpakowuje to co pobrał.Czego rezultatem jest finalny produkt ktory wazy 11 055 585 858 bajtów

Opublikowano

cała gra jest skompresowana i to co pobiera instalator wazy 3,24gb po tym procesie instalator konczy instalacje czyli finalnie rozpakowuje to co pobrał.Czego rezultatem jest finalny produkt ktory wazy 11 055 585 858 bajtów

Ale dalej kurwa nie umiesz pojąć że musisz sciagnac zajebiscie duza aktualizacje ?

Ogarnij ze sama beta testy fizy nic niedawały a mialy z 3gb instalki. Sama rozpakowana beta test fizyki wazy 7gb

Opublikowano

Zbędna dyskusja i do tego rozpoczęta przez KidModa.. :O

Temat proponuję zamknąć, gdyz "delikwent" doczekał się rozwiązania :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...