Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jednak wojownik

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno zalozylem temat ze chce grac archerem ale niepodoba mi sie i zdecydowalem grac wojem, i tu nachodzi pytanie w woju mozna na poczatku szczescie olac? Jak tak to na jaki lv zaczac ladowac w szczescie

Opublikowano

Jak na moje to wojownikowi szczęście wcale nie jest potrzebne, mając pancerz redukujący obrażenia o max. 50% i bardzo dużo punktów życia... Ja tam utrzymuję szczęście w granicach 10-15%. Wojownik to nie mag, że olewa wytrzymałość a bardzo stawia na szczęście. Oczywiście są wyjątki i jak chcesz to pakuj w szczęście od samego początku.

Opublikowano

U woja najlepiej utrzymywać szczęście na 25%~ nie tak jak up powiedział.

Najważniejsza jest SIŁA poźniej wytrzymalosc a na koncu szczescie.

Mozna tez troche dawac w inta i zrecznosc aby latwiej bylo na arenie i w lochach ale to nie duzo dawac!

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano
U woja najlepiej utrzymywać szczęście na 25%~ nie tak jak up powiedział.

Najważniejsza jest SIŁA poźniej wytrzymalosc a na koncu szczescie.

Mozna tez troche dawac w inta i zrecznosc aby latwiej bylo na arenie i w lochach ale to nie duzo dawac!

mam dopiero wojownikiem w sfgame 10 lv i mam 10% szczescia czy mam teraz intensywnie bic przynaniej do 20%, Moze inaczej zrobic, prosze o rade

Opublikowano

Mam 113wojownika i on ma 49-50% szczęścia. Najlepiej to pakuj w siłę i wytrzymkę i tak jak ktoś wyżej powiedział najlepiej utrzymywać 25%szczęścia bo i tak ono się nie przydaje na woju. Jak coś to pakuj czasami w zręczność aby unikać ataków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...