Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] ,,Czy istnieje takowy hack/bot/it..?

DeViNAK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

j/w.

Spis hacków:

- Trade Hack

- Wykrywacz Medali konnych

- ,,Kowal Hack" ~ jest 100% na ulepszenie/nie potrzeba ulepszaczy/0 yang za ulepszenie.

- God Mode/God Hack

- Hack dzięki któremu walimy NA PRZYKŁAD przez całą mapkę, bronią 1h/2h/skillem

- ,,Shop Hack" ~ Hack dzięki któremu za free kupujesz itemy ze sklepu jakiegoś gracza/npc

Dziękuję i pozdrawiam :)

Opublikowano

Spis hacków:

- Trade Hack / Z tego co wiem to Wszystki '' trade hacki '' mają Key Loggera ( więc raczej nie ma )

- Wykrywacz Medali konnych / Nie ma ( chyba , bo dokońca nie rozumiem o co chodzi ;) )

- ,,Kowal Hack" ~ jest 100% na ulepszenie/nie potrzeba ulepszaczy/0 yang za ulepszenie. / nie ma

- God Mode/God Hack / ( Szczerze to nie wiem ;D )

- Hack dzięki któremu walimy NA PRZYKŁAD przez całą mapkę, bronią 1h/2h/skillem / nie ma ( chyba że sciągniesz dmg i ninją daggerem walniesz chmurke to całe piętro dt walniesz )

- ,,Shop Hack" ~ Hack dzięki któremu za free kupujesz itemy ze sklepu jakiegoś gracza/npc / nie ma

WQyaZF.png

Opublikowano

nie ma takich hacków

często są filmy że niby takie hacki mają ale to nie prawda ( i nie radze pobierać ponieważ sa tam Keyloggery )

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

j/w.

Spis hacków:

- Trade Hack Nie

- Wykrywacz Medali konnych Nie

- ,,Kowal Hack" ~ jest 100% na ulepszenie/nie potrzeba ulepszaczy/0 yang za ulepszenie. Nie

- God Mode/God Hack Nie

- Hack dzięki któremu walimy NA PRZYKŁAD przez całą mapkę, bronią 1h/2h/skillem Nie

- ,,Shop Hack" ~ Hack dzięki któremu za free kupujesz itemy ze sklepu jakiegoś gracza/npc Nie

Dziękuję i pozdrawiam :)

To jest gra online, a hacki to są wspomagacze, a nie Kody do gry...

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Trade Hack----Nie ma

- Wykrywacz Medali konnych----nie ma

- ,,Kowal Hack" ~ jest 100% na ulepszenie/nie potrzeba ulepszaczy/0 yang za ulepszenie.-----Nie ma

- God Mode/God Hack----Nie ma

- Hack dzięki któremu walimy NA PRZYKŁAD przez całą mapkę, bronią 1h/2h/skillem-----Nie ma

- ,,Shop Hack" ~ Hack dzięki któremu za free kupujesz itemy ze sklepu jakiegoś gracza/npc-----Nie ms

805491408806070489277.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...