Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Pistolety

MrM1ki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polecam 44. magnum ;) jak ogarniesz to na hardcore kolesi na 2 hity bierzesz

@edit

o sory nie doczytalem ze bez rewolweru ;p no to tak jak inni g18 lub mp443

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

Hę ? M1911 Ma za mało ammo wg mnie, MP-443 jest najlepsze, a także M9 :D

Wystarczająco :) Z reguły pistoletu używam do dobicia przeciwnika...

Opublikowano

Wlasnie, broni zapasowej uzywa sie tak jak nazwa wskazuje w ostatecznosci czyli albo dobic jak nie ma czasu na przeladowanie albo jak brak amunicji w podstawowej.

A co do wyboru to zalezy od cb :) ale polecam 93r (raffica)Wiem co mowie, jestem jednym z topki na swiecie co uzywaja tej broni ;) )

Oraz musze jeszcze sprawdzic ten m1911 bo slyszalem ze duzo ludzi mowi ze jest OP^^ Dzisiaj sprobuje ;P

Opublikowano

M1911 To jest pistolet, który potrafi ściągnąć na 2 strzały. Ja zawsze gram na HC, więc nie ważne czy w klate czy w głowę, 2 strzały i gościu śpi ;) Jak dla mnie jest najlepszy. Przypominam, że to zwykły pistolet a nie rewolwer. MP443 lub M9 mają większą pojemnośc magazynka, ale zadają mniejsze obrażenia. Jak masz do wybru M1911 to nie zastanawiaj się i bierz ;).

Opublikowano

Nie mam 100lv pulkownik jezeli to jest to co miales na mysli. ;) A z ta topka to mialem na mysli to ze jestem dosc wysoko w rankingu z ta bronia poniewaz duza jej uzywam i jezeli kolesiowi zalezy na wybraniu dla niego dobrego pistoletu to tylko mu mowie ze raffica jest bardzo dobra bronia i jestem to w stanie odowodnic tym ze duzo z nia gram i znam jej + i - oraz to ze ten patch praktycznie ja tylko wzmocnil. ;) Ale co tam ja sie przed nikim tlumaczyc juz nie bede. Widze ze jak na tym forum chcesz komus pomoc to sie na ciebie pieciu innych rzuca ^^ Co raz fajniejsza atmosfera tutaj... Pzdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...