Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Program] Zabezpieczenie systemu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim.

Trochę zainteresowałem się C++.

Poszukuję komend, a zarazem programu w który polegałby na tym, aby po 5 minutowej niewykrywalności użytkownika komputer blokowałby się i pisałoby ''Wpisz swoje imię i nazwisko". Jeżeli wpisałby inne niż moje pojawiałby się mój wybrany tekst, a jeżeli wpisałby moje potrzebowałby hasła do odblokowania.

Jeżeli piszę w złym dziele proszę moderatora o przeniesienie.

Dziękuję i daje limit lików !

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

P-klik na pulpit > Personalizuj > Wygaszacz Ekranu

Ustawiasz liczbę minut i zaznaczasz " Po wznowieniu wyświetl ekran logowania "

Ustawiasz hasło na wszystkie konta i deaktywujesz konto gościa

Gotowe!

Twój pierwszy program C++ :)

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

Ale mi chodzi o to, aby to było cmd na środku ekranu i tam trzeba było wpisać imie i nazwisko. Czy jest takie coś możliwe?

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Jest możliwe (chyba) ale jedynie w wersji WinApi lub podobnej, bo tak to każdy może wyłączyć twoją konsole....

A w WinApi mozesz zrobić tak że twoje okienko będzie zawsze na wierzchu i bez obramowania czyli bez przycisków typu Zamknij Zminimalizuj itp ;p

hcq0.png

Opublikowano

To może być :) Fajnie by mieć taki bajer na komputerze, bo czasami nieproszeni ludzie lubią przyczepiać się do mojego super komputera :)

1368908122-U621182.png

Opublikowano
To może być :) Fajnie by mieć taki bajer na komputerze, bo czasami nieproszeni ludzie lubią przyczepiać się do mojego super komputera

to nie prościej zrobić tak jak napisał agrr?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...