Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch 5.09.2012

norbert427

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

English

Troopers,

This week we have some cool sales for you in store, to help you and give you an edge against your opponents on the battlefield.

1. Web Sales

The following items will only be available in our Web Shop.

-Gold Premium + Premium Item Packages are 50% off

(Only valid for the GF 30 Day + PIP 1 and the GP 30 day +PIP 2)

2. Item Removal

The following items are not available anymore at our shop anymore

-Animal Skin Weapons

(Your remaining time, if you still have them, will run normally and the items will not be deleted from inventory with the shop removal)

This is the end of the updates for this week Troopers. Please stay tuned for our next weekly Patch. However, we are currently preparing a very eagerly awaited update for you. Due to the development process , please grant us some more time and Thank you for your patience with us so far.

We also have a large list of hackers and players that were associated with illegal ingame activities. That Dishonor List is over 200 names long. So please check it out on our forums and hope you are not on it !

Regards,

-War Rock Global-

Polish

Żołnierze,

W tym tygodniu mamy kilka ciekawych sprzedaży dla Ciebie w sklepie, aby pomóc i dać ci przewagę wobec swoich przeciwników na polu bitwy.

1. Sprzedaż sieci

Następujące pozycje będą dostępne tylko w naszym sklepie internetowym.

-Gold Premium + Premium Pakiety pozycja to 50% off

(Tylko dla 30 + GF Dnia PIP 1 i GP 30 dni + PIP 2)

2. Usuwanie produktu

Następujące pozycje nie są już dostępne w naszym sklepie już

-Broń skóry zwierzęce

(Twój pozostały czas, jeśli nadal je masz, będzie działać normalnie, a elementy nie zostaną usunięte ze spisu z usunięciem w sklepie)

To koniec aktualizacji dla tego tygodnia. Proszę zostańcie z nami dla naszej następnej tygodniowej aktualizacji. Jednakże, obecnie przygotowuje się bardzo gorąco oczekiwany aktualizację dla Ciebie. Ze względu na proces rozwoju, proszę wydać nam trochę więcej czasu i Dziękuję za cierpliwość z nami do tej pory.

Mamy również dużą listę hakerów i odtwarzacze, które były związane z nielegalną działalnością w grze. Tej liście jest ponad 200 Hackerów . Więc proszę to sprawdzić na naszym forum i mam nadzieję, że nie jesteś to ty!

Pozdrawiam,

War Rock-Global-

Oj ciekawy patch sie zapowiada

:)

Volvo to moja Pasja

Jeśli napisałem u ciebie posta lub Temat a Zaciekawił cie lub ci się spodobał kliknij Lubie to

Opublikowano

@up z tego co wiem to szczerze mówiąc nikt chyba nie wie. Ale bardzo możliwe że rzeczy z premium. I może być tak że PiP1 jest w nim wszystko na 15, a w Pip2 wszystko na 30. Jak ktoś kupi może udzieli informacji, ja na razie nie mam zamiaru wydawać kasy za dużo hacków..

DARMOWE DODATKI DO GIER !

Zarejestruj się, zdobywaj punkty i wymieniaj na płatne waluty.. :)

http://dogry.pl/r/301024

Opublikowano

@2Up & Top

to jest w tych paczkach :

Premium Package 30 Day 1:

-BANDAGE

-SP 10% UP

-CROSS HAIR 05

-TOPGUN 1

-EXTRA CLIPS 1

-MEDIC_BOX

-FAST_RELOAD

Premium Package 30 day 2:

-BANDAGE

-SP 10% UP

-CROSS HAIR 09

-TOPGUN 2

-EXTRA CLIPS 2

-DINAR 20% UP

-HEAVY AMMO BOX

Oczywiście wszystko na 30dni

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Dzieki za info na pewno sie przyda, a przetlumaczony tekst jest srednio :D Ale na like zasluzy ;)

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...