Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[20][1.3.1 - 1.3.2][REALNE ZYCIE !][NON-PREMIUM]WordCity

Adalus1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngWordCityDiamond_%28Gem%29.png

1337427196-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: 94.23.243.35:25570

de2zjo.gifTyp Serwera: FreeBuild

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 25

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337427260-U363900.png

Pluginy były szukane takie które serwer jest ładniejszy i wyjątkowy,

1337427292-U363900.png

HeadAdmini: Tytrus Mejnlog2000 kuba20112011 Admini: - Moderatorzy: MatiCh MozukoPL

1337427314-U363900.png

Ten serwer, to symulator życia realnego!

Tzn: po 22.00 godz. (w realu) na serwerze nie można hałasować np: ciągłe otwieranie skrzyń, drzwi itp.

Można zadzwonić po policję, Straż Pożarną, Pogotowie Ratunkowe. Są rekrutację na medyka, strażaka, policjanta. Można jeździć łódką po ulicach jako samochód, ponieważ jest mod Carz. Zapraszam! Nie pożałujesz wejścia!

Opublikowano

Jak jest cars mod to nie trzeba launchera ? czy to jakos jest ze po blokach lodz sie porusza ?

eJzzSS1KDVTQVfDNr0pVyFTILk9MKUosyS9P1VFIzElVKE_OTEzPS83J5_ItSE7LLyrN1SvIASoPT81KObpLR6GkVCErtbhEITw4KjI4xNtfQZHLB2Qil29mXmpyUWJaCVdwaV5RZnEql5GpKRwbAgCTiCae.png

Mam internet 30kb/s i płace 35zł/miech. , znajdziesz gorszy i droższy?

Opublikowano

Byłem na serwerze a więc tak jak jest w moim zwyczaju skomentuję.

;)

A więc tak.

Mapa jest oczywiście gotowa pobrana z MPCForum (Mapa S0nika).

Administracja to kompletnie 10-letnie nie ogary...

Gdy ich skrytykowałem, że powinni sami zbudować mapę to Admin mnie wyrzucił (kick) a po ponownym wejściu na serwer H@ napisał, że krytyka im nie potrzebna...

Rozumiem gdyby była ona nie uzasadniona ale...

Oczywiście coś takiego jak umiejętne konfigurowanie pluginów to dla administracji czarna magia. Bugi z kopiowaniem itemów, czity typu FlyHack, SpiderHack a nawet OPHack! To wszystko działa! Nawet przed głupim kopiowaniem itemów nie potrafią się zabezpieczyć, bo ileż to roboty wpisać w Permissions - -authme.unregister.

Po napisaniu, że wystawię opinie na MPC dostałem bana. Powód bana to był... "Powód :D". Jeśli ktoś mi nie wierzy mam Screenshot.

Mogę wysłać. ;)

Nie poleciłbym tego serwera nawet najgorszemu wrogowi!

Dziękuję,

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dobra, po pierwsze to, uważasz się za wielkiego Krytyka, a ban był za to że ciągle piszesz rzeczy typu: mogliście się postarać, mapa pobrana z mpc forum, już mnie tym denerwowałeś. Więc ban poleciał. A z tą czarną magią, gdybyśmy nie umieli instalować pluginów, to by serwer był do kitu! Więc licz się ze słowami, a z tymi hakami to coś chyba kręcisz, bo mam 2 pluginy na anty haki. A krytyk z Ciebię nijaki, tak to liczba nijaka, i chyba każdy Cię banuje na serwerach, iż twoja krytyka jest bardzo wnerwiająca.

Pozdrawiam, :)

Jak jest cars mod to nie trzeba launchera ? czy to jakos jest ze po blokach lodz sie porusza ?

ta po blokach :)
Opublikowano

@Adalus1

Nie znasz się to nie gadaj tyle w temacie.

W serwerach siedzę od wersji Alpha 1.2.6.

Zrób pliki serwerowe porównaj je z moimi. Zobaczymy co pokażesz w tych plikach.

;)

Po 2 to nie jest niby krytyka. Gdyby to była niby krytyka to bym powiedział "Serwer do dupy, nie grajcie tutaj".

Wtedy ban wskazany ale nie jeżeli ja daję konkretne powody dlaczego serwer mi się nie podoba. I nie robię tego dlatego, bo nie lubię tego serwera/chcę Wam zrobić na złość.

Po prostu piszę co musicie jeszcze dopracować. Musisz nauczyć się krytyki. Dorośniesz to zobaczysz. Wszędzie będą Cie krytykować i to nie koniecznie z argumentami.

;)

A ten bug z AuthMe jest wszem i wobec znany i za 2/3 dni wszyscy będą mieli wszystkie skrzynie napachane diaxami dlatego uczulam Was.

;)

Pozdrawiam,

Michał.

Opublikowano

No wiesz co? Dorośniesz? Pierw powiedz ile masz lat, a nie już zgadujesz jaki mam wiek, a po za tym to jest krytyka, myślisz że krytyka to: "serwer do dupy"? Nie.

A z tym bugiem to nie prawda, to jest mój 7 serwer, i zawsze używam AuthMe i nic się nie stało.

I na przyszłość nie zgaduj wieku ok?

Opublikowano

@UP

Nie będziemy tutaj już spamować... <_<

Zapraszam na PW.

Udowodnię Ci, że jest taki bug.

Proszę link do filmiku :

http://www.youtube.com/watch?v=yY7G_Q4l1hU

I co? Nadal nie wierzysz?

A Ty nie rozumiesz co ja do Ciebie mówię...

Ja krytykuję serwer ale krytykuję go z pełnym uzasadnieniem oraz dowodami a to jest najważniejsze.

A z tym nie zgaduj wieku... Za to Cie po prostu przepraszam. Popełniłem błąd. Nie wiem ile masz lat i nawet mnie to nie interesuje. ;)

Opublikowano

No dobra, teraz to Ci wieże :), jutro z rana usunę unregister, bo teraz to gracze grają.

A tak przy okazji nie wiem czy Cię to obchodzi ale masz unbana.

Pozdrawiam :)

jaki masz nick?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...