Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Malzahar vs Viktor

UltiPabloPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Malzahar :

- świetna farma

- pasyw pająk który nieraz zabije uciekające przeciwnika

- unieruchomienie

- duży dmg

jedyne minusy postaci to :

- papier

- brak escape mechanizmu

Build -

Sorcerer's Shoes

Rod of Ages

Rabadon's Deathcap

Zhonya's Hourglass

Void Staff

Banshee's Veil

beznazwy1_xhxwqaw.jpg

Opublikowano

Malza to single target combo, więc w teamfighcie najwyżej rzucisz silence i plame, ale Viktor po prostu miażdży teamfighty swoim aoe. Slow, stun, laserek, to tego ulti silencujące i zadające masakryczny dmg, przy okazji ma shielda który pochłonie jakąś część obrażeń kierowanych w nas

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

Viktor trudny do ogarnięcia.

Z tych 2 malza.

Malza:

Dobra farma,

mocna truta,

aoe silence,

plama,

ult snear, dobry na solo lub na gank.

Opublikowano

Jak wyczujesz viktora to bedziesz nim niszczyl kazdego... bardzo trudny do kontry, wgl malo kto zna cos na niego (mocnego) jest to postac bardzooo nie doceniana..

Solo zniszczysz kazdego w tf'ach wystarczy w, r i nawet po tym moze juz nie byc co zbierac. 3v1 tez mozna wygrac bardzo latwo... wystarczy uciekac i pakowac w nich skille a nawet takiego mundo pod fon'y zniszczysjak masz troche penetracji ^^.

Niestety duzym minusem jest to ze 1 zle puszczony laser moze sprawic ze przegrasz.

Polecam Ci mojego main'a (VIKTORA) a jak go ogarniesz kazdy malza sie posklada :)

Opublikowano

Malzahar, najlepsza postać 1 vs 1. Viktor TF, jest lepszy ;) Ale jak ktoś mi pisze, że Malzahar 1vs1 jest słabszy od Viktora, to uznaję, że albo sobie jaja robi i nie powinien pisać na forum, albo poważnie tak myśli, co oznacza, że się nie zna i także nie powinien tutaj pisać. ;)

Opublikowano

Malzahar, najlepsza postać 1 vs 1. Viktor TF, jest lepszy ;) Ale jak ktoś mi pisze, że Malzahar 1vs1 jest słabszy od Viktora, to uznaję, że albo sobie jaja robi i nie powinien pisać na forum, albo poważnie tak myśli, co oznacza, że się nie zna i także nie powinien tutaj pisać. ;)

Prosze cie viktor -tarcza z big dmg ,stun, nasz ukochany laserek i ulti . żaden malzahar nie ma szans...

ewentualnie jezeli przeciwnik jest bardziej nafeedowany mozna walnac pare razy laserkiem przed walka nie otrzymujac zadnego dmg w zamian dzieki ogromnemu zasiegowi ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ta, a w tym czasie Malza będzie stać i się przyglądać. Co z tego, że na jedno kombo sciągnie Viktora - podczas którego, jest na stunie i silence łącznie 4,5 sekundy..

Opublikowano

a ja polece viktora obydwoma champami gralem i mi viktor bardziej do gustu przypadl co do silence malzahara jak ktos jest ogarniety to da rade unikac tego... A viktor ogromne dmg juz na 1lvl

krzychu.jpg

Opublikowano

Ulti Malza łatwo przerwać, ja bym wziął Viktora, niszczy większość postaci na midzie przez swój laser, jak już ktoś napisał jest zajebisty do tf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...