Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antyvirus

Bradas

Antyvirsu  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepszy Antyvirus 2012

• Eset Nod32 Full Version
      5
    • Norton 360 Full Version
      2
    • Avast Free Version
      9
    • AVG Free Version
      3
    • Avira Free Version
      2
    • Microsoft Security Essentials
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Coś mi się wydaje że mam pełno virusów na moim komputerze który ma 2miesiące =]

6gb ramu, procesor i7 i strasznie wolno chodzi (nie chodzi o to że wolno tylko tak dziwnie się zacina, np gdy włączam firefoxa to chodzi, jak klikam na pasek żeby wpisać link to zacina na 1sec)

Chciałbym całkowicie się postać całego syfu jaki mam na komputerze (to już zrobiłem ccleanerem i odinstalowałem programy + pousuwałem parę śmieci z dysku) ale nadal tak chodzi (zacina się)

Ściągałem bardzo dużo rzeczy, i na chwilkę wyłączyłem firewalla, po tym nod32 wykrywał mi wirusy jak szalony i coś mi się wydaje że nie wszystkie virusy zostały usunięte.

Tak więc proszę Was, abyście podali mi nazwę do jakiegoś bardzo dobrego Antyvirusa którego można pobrać w trialu na 30dni lub jest za darmo. Jakiegoś na prawdę dobrego, żeby usunął wszystkie wszystkie wszystkie złośliwe oprogramowania jakie mam na kompie.

Czekam na pomoc. <3

Opublikowano

Cześć.

Coś mi się wydaje że mam pełno virusów na moim komputerze który ma 2miesiące =]

6gb ramu, procesor i7 i strasznie wolno chodzi (nie chodzi o to że wolno tylko tak dziwnie się zacina, np gdy włączam firefoxa to chodzi, jak klikam na pasek żeby wpisać link to zacina na 1sec)

Chciałbym całkowicie się postać całego syfu jaki mam na komputerze (to już zrobiłem ccleanerem i odinstalowałem programy + pousuwałem parę śmieci z dysku) ale nadal tak chodzi (zacina się)

Ściągałem bardzo dużo rzeczy, i na chwilkę wyłączyłem firewalla, po tym nod32 wykrywał mi wirusy jak szalony i coś mi się wydaje że nie wszystkie virusy zostały usunięte.

Tak więc proszę Was, abyście podali mi nazwę do jakiegoś bardzo dobrego Antyvirusa którego można pobrać w trialu na 30dni lub jest za darmo. Jakiegoś na prawdę dobrego, żeby usunął wszystkie wszystkie wszystkie złośliwe oprogramowania jakie mam na kompie.

Czekam na pomoc. <3

Darmówka nie wykryje Ci wszystkiego i wszystkiego nie usunie. Już lepiej wydać ~100zł na rok i masz pełną ochronę systemu przez całe 365dni.

@TOP

Jeżeli chcesz darmówke to Norton lub Avast

Opublikowano

Norton - wykrywa we wszystkim wirus (przy pobieraniu) , nieraz moze przeszkadzac , nie wykrywa wszytskiego jak juz sie zasiedzi , mialem go , srednio zadowolony jestem, zamula komputer

Nod32 - ja mam smart security (prawie to samo ) , nie zamula kompa , wykrywa dobrze wirusy (nie jakies tam badziewia) , moze odrazu nie we wszystkim wykrywa wirusy , ale to zawsze mnie denerwowalo bo duzo clientow mt2 sciagalem , teraz nic nie wykrywa , a nie jak norton usuwa odrazu pliki cale rar

­

Opublikowano

Mogę mieć pełną wersje Norton360'a oraz Nod32'a

Który lepszy?

Szczerze? Nigdy nie pobieraj Norton, szkoda czasu i nerwów na Niego.

Pobieraj Nod'a.

Opublikowano

Norton - wykrywa we wszystkim wirus , nieraz moze przeszkadzac , nie wykrywa wszytskiego , mialem go , srednio zadowolony jestem, zamula komputer

Pustak.

Bierz Noda

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Okej to pobiorę już Noda żeby mi scana zrobił.

Piszcie dalej co polecacie :) Myślałem też nad tym antyvirusem od Windowsa

Opublikowano

Powiem Wam że potrzebuję antyvira który uchroni moje dane, nie będzie podglądu gdy się loguję do banku/gry przez internet i ogólnie będzie wykrywał virusy w tym keyloggery ale przed usunięciem/kwarantanną mnie się zapyta czy chcę to zrobić.

Opublikowano

Tego od windowsa..do czyszczenia kompa nie polecam on jest tak po prostu żeby był jakikolwiek antywirus bo szybko się instaluje i skanuje też i łatwy w obsłudze i na tym się kończy. Mam go łącznie ze dwa lata i chyba nic mi jeszcze nie wykrył..AVG też nie ma rewelacji zmula kompa i blokuje gry. Bierz nod32 lub ew. avasta.

Opublikowano

Norton - wykrywa we wszystkim wirus (przy pobieraniu) , nieraz moze przeszkadzac , nie wykrywa wszytskiego jak juz sie zasiedzi , mialem go , srednio zadowolony jestem, zamula komputer

Nod32 - ja mam smart security (prawie to samo ) , nie zamula kompa , wykrywa dobrze wirusy (nie jakies tam badziewia) , moze odrazu nie we wszystkim wykrywa wirusy , ale to zawsze mnie denerwowalo bo duzo clientow mt2 sciagalem , teraz nic nie wykrywa , a nie jak norton usuwa odrazu pliki cale rar

od kiedy nod zamula kompa, moze o czyms nie wiem? majac do czynienia z komputerami typu 256 czy 512 ram zawsze instaluje noda, dlaczego ? odpowiedz sobie sam

Opublikowano

Powiem ci tak.

Jeśli chcesz by nie zamulał komputer i w miare możliwosci przeglądasz normalne strony i sciągasz normalne pliki.

To wybierz Avast .

Niekiedy w Testach Malware potrafi przewyższyc MSE i Avirę.

Raz nawet Nortona przewyższył.

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...