Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] włączenie gry

marrkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem przed wakacjami w last chaos i wszystko ładnie chodziło. Teraz spatchowałem i jak klikam START to launcher nie odpowiada i nic się nie dzieje(nawet przez długi czas). Zainstalowałem ze starej instalki i nadal jest ten błąd. Czytałem o tym w google ale nigdzie nie znlazłem odpowiedzi. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Teraz doszedł jakiś patch i jak chcę włączyć launcher to się nic nie dzieje. Proces jest ale za 1 sekunde znika i nic się nie dzieje :(

Opublikowano

Włączony był ale patchowałem z wyłączonym. Z instalowaniem na pewno nie ma problemu bo kiedyś antyvir był włączony i działało :)

Opublikowano

Ok postaram się ściągnąć. Jest jakiś downloader żeby dało się zatrzymywać bo to mi się będzie cały dzień ściągać?

Opublikowano

Ok postaram się ściągnąć. Jest jakiś downloader żeby dało się zatrzymywać bo to mi się będzie cały dzień ściągać?

spróbuj ściągnąć przez flashget 3

Opublikowano

Może ktoś podać link do takiego downloadera w którym można zatrzymać i dokończyć pobieranie następnego dnia ?

Opublikowano

http://screenshooter.net/2683890/nkgcsqu

Mam najnowszą instalkę i wszystko spatchowane. Jak włączam wyskakują mi te 2 okienka a jak wyłączę AVG to strzasznie laguje.

Kliknąłem kilka razy i udało się uruchomić ale jak wyłączyłem i spróbwałem jeszcze raz to już się nie dało. Ja myślę że to anty-vir blokuje dostęp tylko nie wiem jak go wyłączyć dobrze. Jak zamykam procesy to one się cały czas włączają.

Opublikowano

Przeczytałem na oficjalnym forum że ten wirus to fałszywka ze strony AVG. Tylko napiszcie jak zrobić żeby AVG tego nie blokowało i dało się włączać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...