Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nie ogarniam jak oni to zrobili

bartoszkola621

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zabili pod rząd 4 osoby np. przez ulti karthusa, wtedy nie zaliczyło im tripla, bo tego tripla nie było, tylko od razu quadra.

Opublikowano

@up Farex omg -____-

Nie ważne czyja to była quadra, czy karthusa, czy mastera czy może xina po prostu jak masz np penta killa to jest to traktowane jako 1 multikill a nie double, triple, quadra i penta jako 4.. to chyba oczywiste..

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

@up Farex omg -____-

Nie ważne czyja to była quadra, czy karthusa, czy mastera czy może xina po prostu jak masz np penta killa to jest to traktowane jako 1 multikill a nie double, triple, quadra i penta jako 4.. to chyba oczywiste..

Ty chyba sam nie wiesz co napisałeś...

Przeczytaj mój post jeszcze raz.

Opublikowano

Ja Nunu zrobilem Quadre a było napidane tylko quadra i nic wiecej.

Ula użyłem i 4 na raz.

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

Według mnie (gdzieś coś podobnego już widziałem), to zalicza maksymalne combo. Czyli jak ktoś wbija triple i na tym kończy, to nalicza triple, a duble już nie. Tak samo pewnie było z quadr'ą, zabił 4 i naliczyło jako quadra. Co to byłby za sens, jeżeli ktoś zrobiłby pente i miał nabite we wszystkich kolumnach?

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Napiszcie mu to hmmm z 10 razy? myślę że zrozumie. Bo wiecie jak się przeczyta jedną sensowną wypowiedź to i tak trzeba przeczytać 10 następnych, żeby się upewnić.

mam nadzieję że moderator nie zamknie tego tematu i pozwoli pomóc jeszcze z 5 osobom. pozdrawiam

Opublikowano

Diablo normalnie nabija jak na elo helu grałem se jaxem to był 1 mecz i maiałem double triple quadra penta . Bo odstęp czasowy był tak mały że od razy była quadra

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...