Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Problem z gra

darthalex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam duzy problem z bf3 mianowicie nie dosc ze mapki cholernie dlugo sie laduja tzn jak dolaczam do servera to czekam czekam i czekam po czym wchodze na mapke wybiore druzyne pogram 10 sec i gra sie zawiesza . wpisywalem jakies bcdedit nie pomogly aktualizowalem doslownie wszystko nie pomoglo naprawialem przez orgini nie pomoglo doslownie nic nie idzie zrobic . Moj pecek ogarnia gta iv na full detalach bez zcin a tego nie ogarnia nawet na low tzn zawsze jest ten sam problem wiec on na pewno nie lezy w sprzecie ...

叶是白痴

Opublikowano

Intel Core i3 cpu 2x 2.93ghz

ram 4 gb dostepne 3

win 7 32 bitowy

Asus eah5770 series 1 gb

directx 11

Wszystkie sterowniki aktualne ...

叶是白痴

Opublikowano

Udalo mi sie wkoncu rozwiazac ten problem ale teraz mam zupelnie inny utrudniajacy ogolnie gre : mianowicie ciemne i jasne kwadraty podloza tzn cala ziemia jest czarna a w niektorych miejscach sa jasniejsze kwadraty - uniemozliwia to wykrycie przeciwnika bo po prostu gowno widac moge rozjasnic monitor maxymalnie ze praktycznie nie widze broni tylko swiatlo a przeciwnika i tak nie wypatrze, jesli ktos mial podobno problem prosze o jakies rady - aktualizacje itp nic nie daja zmiana detali rowniez . Moze ktos znajdzie jakies inne sterowniki do mojej karty to bd wdzieczny bo wszyscy mowia zeby aktualizowac sterowniki karty graficznej ale gdy wchodze w karte to pisze ze sterowniki sa aktualne moze ktos znajdzie inne bd wdzieczny .Model karty podany wyzej

叶是白痴

Opublikowano

Grajkowicz

Doslownie chwile wczesniej kumpel mi podeslal ten link ;) Wszystko juz dziala jak nalezy gra smiga na ultra bez zarzutu ;) Mozna zamknac dzieki za pomoc ;)

叶是白痴

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...