Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Plugin] Death Certificate - Certyfikat śmierci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

:D

Dziś gdy grzebałem jak zwykle na stronie bukkita w poszukiwaniu czegoś ciekawego

natknołem się na ciekawy plugin o nazwie "Death Certificate"

Co ten plugin właściwie takiego daję ?

A no to że jak kogoś zaciukamy że tak powiem to wylatuje nam zapisana książka z takimi informacjami jak

Nick zabitego, nick zabójcy, data zabójstwa, czas zabójstwa i takie tam pierdoły.

No a właściwie po co mi to ?

Plugin tak właściwie jest stworzony tylko po to aby gracze mogli chwalić się swoimi zabójstwami itp.

Plugin może okazać się bardzo przydatny na różne typu serwery PVP

:D

Jak to wygląda?

Załączam SS które przed chwilą cyknąłem :)

SS1

8ZuhG.jpg

SS2

CHKQQ.jpg

Skąd go pobrać ?

Pobieramy go z pod tego linku nie załączam Skana ponieważ jest to plugin z strony bukkita.

DL:

http://dev.bukkit.org/media/files/621/152/DeathCertificate.jar

Opublikowano

Po co wam taki plugin jedne nooby beda wlazić na arene i wy bedziecie zbierac te książki po co wam to. Chcecie miec dużo szmaragdów na serwerze ? bo to można sprzedac u npc ;D.

Opublikowano

a może ktoś nie ma npc na serwerze to mu się może przydać, to i tak tylko dla zabawy jest, ktoś chce to użyje ktoś nie chce to nie użyje proste -,-

Opublikowano

no to czekamy trzeba pobawić się z tym czasem żeby było normalny i ogólnie all po PL to by było super

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...