Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zmiana skórki broni

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka

Pamiętam, że kiedyś dało się zmieniać skórki broni. Chciałem sobie kilka przemalować na własny sposób, ale nie wiem czy to jeszcze działa i nie wiem czy to jest legalne :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Każdy mod graficzny jest legalny ^^

ale o ile dobrze pamiętam nawet

jak "pomalujesz" xD sobie jakąś broń to i tak najprawdopodobniej

będziesz miał crash'a w grze (jak ją ubierzesz :D )

No ale może się mylę :D

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Chodzi Ci o to, aby zmienić styl z K1, na np. K1Gold? Jeżeli tak, to można to zrobić.

@UP Od kiedy to mody są legalne? :D

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Tutaj akurat poprę Spe@ker'a xD

Wszelkie oprogramowania bez legalnego wydawcy i bez licencji są nielegalne ; D Czyli w tym przypadku mody też, a hacki w szczególności.

Pozdrawiam.

1357040469-U286162.png
Opublikowano

@3Up

Jeżeli jesteś taki mądry i mówisz że da się zmienić tekstury broni to zrób takiego moda

i go opublikuj (tylko zrób tak żeby nie crash'ował !!)

Ale uprzedzam że beż edycji WarRock.exe tego nie robisz

bo oni juz się oto postarali... xD

@3Up & 2Up

omfg

co wy pierdol***e...

mody graficzne są legalne!!...

Jeżeli nie są to pokażcie mi taki pkt. w regulaminie wr... :DxD

@2Up

Wszelkie oprogramowania bez legalnego wydawcy i bez licencji są nielegalne

Naprawdę??

a na ten twój avek masz licencje lub pozwolenie od jego autora??

czy może znalazłeś go gdzieś w necie??

a co do haków (bo o modach już się wypowiedziałem....) to one są public (i specjalnie dla Cb to przetłumaczę bo widocznie jeżeli tak piszesz to nie wiesz co to oznacza...) public=Publiczne czyli są one dostępu publicznego i nie potrzebujesz na nie licencji lub czegoś innego...

@Up

Za pomocą np. Gimpa, Paint.net itp

ale z góry uprzedzam że i tak dostaniesz crash'a od razu po założeniu przerobionej broni (w roomie)

1379095800-U384748.png

Opublikowano

Chodzi Ci o to, aby zmienić styl z K1, na np. K1Gold? Jeżeli tak, to można to zrobić.

@UP Od kiedy to mody są legalne? :D

mody nie są legalne , ale szansa , że dostaniecie bana przy takich modach graficznych/dźwiękowych jest mała. Bo ludzie nie będą mieli o co podejżewać bo takie mody nie zmieniają naszej gry w tym sensie ze nie stajemy sie lepsi .

@3Up

Jeżeli jesteś taki mądry i mówisz że da się zmienić tekstury broni to zrób takiego moda

i go opublikuj (tylko zrób tak żeby nie crash'ował !!)

Ale uprzedzam że beż edycji WarRock.exe tego nie robisz

bo oni juz się oto postarali... xD

@3Up & 2Up

omfg

co wy pierdol***e...

mody graficzne są legalne!!...

Jeżeli nie są to pokażcie mi taki pkt. w regulaminie wr... :DxD

@2Up

Naprawdę??

a na ten twój avek masz licencje lub pozwolenie od jego autora??

czy może znalazłeś go gdzieś w necie??

a co do haków (bo o modach już się wypowiedziałem....) to one są public (i specjalnie dla Cb to przetłumaczę bo widocznie jeżeli tak piszesz to nie wiesz co to oznacza...) public=Publiczne czyli są one dostępu publicznego i nie potrzebujesz na nie licencji lub czegoś innego...

@Up

Za pomocą np. Gimpa, Paint.net itp

ale z góry uprzedzam że i tak dostaniesz crash'a od razu po założeniu przerobionej broni (w roomie)

Moze ktos mu zrobil tego avatara , a przeciez nie zrobilby mu ktos avatara , zeby on go nie mia "zalozonego" . Po za tym jezeli ktos publikuje w internecie jakis obrazek to raczej zdaje sobie sprawe z tego , ze moze on byc przeniesiony do czyjegos avatara...

1361453243-U739101.png

Opublikowano

To kiedy został wprowadzony update na te teksturki, przecież jeszcze na początku sierpnia dało się zrobić. Sam to sprawdzałem. Wystarczyło zmienić nazwy z K1 na K1_Gold

@Down Pisałem to przed rozmową na gg :P

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano
Moze ktos mu zrobil tego avatara , a przeciez nie zrobilby mu ktos avatara , zeby on go nie mia "zalozonego" . Po za tym jezeli ktos publikuje w internecie jakis obrazek to raczej zdaje sobie sprawe z tego , ze moze on byc przeniesiony do czyjegos avatara...

to chyba nie powinieneś kierować do mnie tylko do Sharrot'a

Bo ja o tym co napisałeś wiem i to bardzo dobrze

ale nie oto mi chodziło

tylko o sam temat legalności :D

a ten avek miał posłużyć jako przykład xD

To kiedy został wprowadzony update na te teksturki, przecież jeszcze na początku sierpnia dało się zrobić. Sam to sprawdzałem. Wystarczyło zmienić nazwy z K1 na K1_Gold

już mi o tym pisałeś na gg więc po co jeszcze tu spamujesz?? xD:D

@Top

Dobra jbc zróbcie konferencje na pw bo zaraz dostaniemy warny za spam xD

1379095800-U384748.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...