Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autoit a haczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy w autoicie jest możliwość zrobienia hacków np. do metina, np. jakiegoś wypasionego expota. Taa wiem to nie takie proste, ale czy jest wgl możliwość zrobienia takiego czegoś w autoicie?

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Czy w autoicie jest możliwość zrobienia hacków np. do metina, np. jakiegoś wypasionego expota. Taa wiem to nie takie proste, ale czy jest wgl możliwość zrobienia takiego czegoś w autoicie?

Nie bardzo.

Przynajmniej takiego stricta profesjonalnego bota , napewno nei zrobisz.

Opublikowano

Nie będziesz w stanie napisać profesjonalnego i wypasionego bota w autoit, nie oszukujcie go.

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

Nie, ale jakiegoś słabego tak, był kiedyś bot to metina napisany w autoit i działał nawet, nawet.

Poszukaj na forum to go może znajdziesz.

obraz24.png

Opublikowano

Łait a sec... to chyba był mój bot :>

Aczkolwiek, jeśli już ci zależy, to poczytaj o bibliotece NomadMemory.au3. Nie wiem jak dokładnie wygląda takie cuś, jak profesjonalny bot do metina (mój po prostu klikał w klawisze).

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

będzie w stanie napisać dowolnego nawet profesjonalnego bota , dowolnego hacka , warunkiem jest dobra znajomość autoit i api gry

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...