Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakim solotoperem/miderem najłatwiej carry'ować na rankedzie ? - Ankieta

TheReVeS

[Pytanie]Jakim solotoperem/miderem najłatwiej carry'ować na rankedzie ?  

83 użytkowników zagłosowało

1. 1. Mid

• Ryze
      10
    • Karthus
      7
    • Morgana
      11
    • Viktor
      3
    • Gragas
      16
    • Morde
      8
    • Ahri
      10
    • Annie
      6
    • Veigar
      9
    • Galio
      3
  2. 2. Top

• Shen
      15
    • Irelia
      12
    • Nasus
      3
    • Malphite
      3
    • Yoric
      21
    • Riven
      8
    • LeeSin
      4
    • Jax
      12
    • Teemo
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm... Biorąc wszystkie za i przeciw. Najlepiej carrować counterpickiem. Wyfarmisz się na topie to na pewno pomożesz drużynie. Poza tym to CC wygyrwa gry, więc postacie z nią zawsze są na +. Nie można określić 1 postaci. Takie ankiety sę bezsensu.

NOMAD474.png

37570.gif

31023.png

4241aj0.png

Opublikowano

Poza tym, nie dodałeś do miderów Diany która mimo nerfa nadal jest fajna do carrowania gry.

Na solo jak dla mnie najlepszy Yorick, ładna kontra na prawie wszystkie champy ;)

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Nie dodałeś anivi do ankiety więc nie mam co się wypowiadać na solo topa Jax jest ok a na mida Veigar jax może zniszczyć np " NIE ZNISZCZALNEGO DARIUSA " . Więc co tu dużo mówić każdą postacią da się wygrać rankeda .

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Dodaj na topa jayce.

Edit.

A na MIDa Kassadina

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Nie ma jednej postaci, która jest dobra przeciwko wszystkim innym solo toperom/midom. Trzeba patrzeć co wybiera przeciwna drużyna i brać counterpicki ;]

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Skoro szukasz postaci, którą będziesz carry'ował grę i wbijesz swoje upragnione over 9000 Elo to lepiej zajmij się supportowaniem jakiemuś dobremu Ad carry licząc na free Elo.

Nigdy nie zrozumiecie, że ta gra polega na counter pickach?

Opublikowano

na topa moim zdaniem irelia , zbytnio killi nie musi miec w by w late byla moc , nasus na solo topie tez moc jak wyfarmi q + mega slow 95%

na mida kassadin , czesto banowany , no ale flash co chyba 10 sec , niezly dmg z q + silence , nie trzeba sie marwtic o mane z w , choc moim zdaniem w late slabnie

­

Opublikowano

Na mida polecam Ryze Ahri oraz Annie. Skoro wygrywamy mida to możemy gankować inne linie, co z naszym stunem <lub mobilnością ahri> jest easy. Wtedy carrujemy gre, bo jesteśmy praktycznie obecni na każdej linii.

Opublikowano

Mid - zdecydowanie galio, łatwy wygrany mid przeciwko typowym apc , łatwa farma, i pokaźny dmg ...

Top - Yoric, kontruje 70% top champów, jest chyba tylko słaby na Cho'gatha...

Opublikowano

mid to oczywiscie moj ulubiony pan zla veigar

a na topa polecam shena wygra prawie z kazdym

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Carruje sie late game offtankami, wiec nie rozumiem tylu glosow na yoricka -_- dostajesz kontre na ryj i nie dosc, ze w late i tak nic nie robisz, to jeszcze w early

Opublikowano

@up

Yorick'a jest trudno skontrować.

Do carrowanie najlepiej wziąć na Top'ke Riven, ponieważ 2 CC, dobre Early game. trudna do skontrowania. Na mid'a dobrze carruje się gry: Veigar'em, Brand'em, Dianą oraz Gragas'em.

wobqx.jpg
Opublikowano

Skoro szukasz postaci, którą będziesz carry'ował grę i wbijesz swoje upragnione over 9000 Elo to lepiej zajmij się supportowaniem jakiemuś dobremu Ad carry licząc na free Elo.

Nigdy nie zrozumiecie, że ta gra polega na counter pickach?

Taaa... bo ktoś w "elo hell" ogarnia i skontruje ci yoricka.

Nie mówiąc o tych co mają po 1800 elo a kontem wychodzą z elo hell.

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Nie widzę Dariusa, to okropnie potężna postać. :) Więc oddałbym głos na niego.

Co do mida to Katarina, ale jej również nie widzę. :(

Opublikowano

Taaa... bo ktoś w "elo hell" ogarnia i skontruje ci yoricka.

Nie mówiąc o tych co mają po 1800 elo a kontem wychodzą z elo hell.

Lol, ja mam aktualnie 1300 (nie mialem wyzszego, ale czuje, ze stac mnie na 1500) i ciesze sie, jak biora yoricka, bo wtedy se pickam udyra/rengara i jedziem z carrowaniem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...