Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Jest Z Metin2ol

asdwww123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc Wszystkim,

Gram od nie dawna na priv servie Metin2ol ale teraz ciagle i w nocy i rano nawet w popoludiu/wieczorem mam ze jest brak polaczenia z serverem... czy server jest juz OFF albo to moja wina jest?

jesli jest off to mozecie mi doradzic na jakim serverze innym grac ktory jest podobny do metin2ol najlepiej nie na hamachi bo sie nie znam na nim.

dzieki z gory

( nie jest to temat o "jaki server propnujecie" tylko pytam o metin2ol a nawiazalem do tematu.)

Opublikowano

Dołączam się do pytania ale ja zaś chciałem wiedzieć czy będzie jeszcze on i jeżeli jest już s2 to prosiłbym o link do rejestracji.

dam 5*

assassin.png

Opublikowano

Dołączam się do pytania.Mam tak samo wczoraj o 13 jeszcze działał.A w nocy nie i dziś nie.Assassin0950 tu reje i chiński client s2 metin2ol jakbyś znalazł spol to napisz tu.

w w w.metin2ol.c n/2/index.html

Opublikowano
http://kmr.thmods.com/

serw off

ee to d*pa ;/ sobie ledwo 2 dni pogralem co jeszcze laggi byly takie ze mnie non stop wywalalo... co do s2 to z rejestracja sobie nie dam rady ;/ jakby ktos mogl pomoc jct gg 1710988

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...