Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dupalacz czy Odtłuszczacz ?

HaMeR1345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odtłuszczacz tylko w połączeniu z Poskramiaczem płomieni. Jest trudniejszy do ogarnięcia, ale IMO silniejsze;

Dupalacz ma kryty od tyłu i trzeba to wykorzystywać. Droższy M2 to spora wada.

Ogólnie każda broń w grze ma swoje + i -, sam musisz zdecydować którą lepiej Ci się gra :)

Opublikowano

M1 to Mouse 1 - lewy przycisk myszy, czyli w przypadku Pyro miotacz ognia

M2 - Mouse 2 - prawy przycisk myszy, air blast, po polsku chyba strumień sprężonego powietrza lub strumień ciepłego powietrza.

W - chodzi o przycisk chodzenia w przód :D

Chyba już się domyślasz o co chodzi z W+M1, W+M2

Opublikowano

Jeśli lubisz wnerwiać ludzi bierz dupalacz, jeśli grać skillowo to odtłuszczacz.

A mnie bardziej wnerwia "przesadzony pyro z 1-hit-kill" niż W+M1
Opublikowano

Ej Ej OK,ale mam problem chce uruchomić steam'a i nie chce mi się włączyć więc włączam od nowa kompa i co wyskakuje ? Please reinstall steam :( I co mam zrobić ? Nie chce stracić wszystkich moich przedmiotów, a niektóre mam bardzo cenne :( Pomóżcie.

RGt.png

Opublikowano

Nic nie stracisz, przedmioty są przechowywane na ich serwerach xD Wystarczy, że pamiętasz login i hasło.

Nie będziesz też musiał instalować gier od nowa, Steam chyba nie usuwa folderu steamapps. Ale dla pewności możesz przenieść folder steamapps na czas reinstalacji np. na pulpit.

Opublikowano

Heh znowu się do Was zwracam : Machina czy Dalekosiężny dżezail ?

Każda broń ma swoje + i -, sam musisz zdecydować którą lepiej Ci się gra

Ponieważ Dalekosiężny resetuje swój licznik głów z każdym pudłem, IMO nadaje się tylko do najlepszych snipów;

Machina - dobra broń dla camperów. Amunicja smugowa łatwo zdradza położenie, potrzeba przybliżania przy strzale czyni snajpera bezbronnego na średnim dystansie. Większy DMG przy 100% pozwala na strzelanie w ciało, co zwiększa możliwość penetracji.

Osobiście wolę podstawową od tych dwóch (może dlatego, że często przechodzę do ataku)

Opublikowano

Hmm narazie cały czas gram machina i mnie też czasem denerwuje, że strzał zdradza moje położenie ;/

Dlatego podstawowa snajperka jest najlepsza :)

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

Hm.... A ile jest warta zabójcza elegancja ?xxx Czy może jest za droga elegancja.

Bo próbowałem wytworzyć ale wytworzyło mi Sopelka ;( A mam je już 2.

RGt.png

Opublikowano

Hm.... A ile jest warta zabójcza elegancja ?xxx Czy może jest za droga elegancja.

Bo próbowałem wytworzyć ale wytworzyło mi Sopelka ;( A mam je już 2.

Nie, zabójcza elegancja jest warta dużo więcej. Jak większość promocyjnych itemów ;)

Ma identyczne statystyki co podstawowy nóż, więc niepotrzebnie tak na nią polujesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...