Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niewiedzialem w jakim dziale to umieścić więc napisalem tu, co do tematu to poszukuje programu sposobu na zablokowanie stron internetowych np. nasza-klasa, Faceebook itp cos jak ochrona rodzicielska tylko zeby nikt nie mogl tego wylączyć oprócz mnie mam nadzieje że cos takiego sie znajdzie

Z góry dziękuje :)

PS: Jak już tu jestem to jeszcze sie was zapytam o Antywirusa jakiegoś dobrego nie wchodzi w gre Kasperski i Avast i najlepiej taki który nie blokuje Metin2 bo na niektorych komputer mi sie wyłacza :)

Opublikowano

Komu chcesz zrobić na złość? przyznaj się

Jeśli nie chcesz ściągać żadnych dodatkowych programów do blokowania stron, możesz użyć wbudowanego w systemie. Już opisuję:

Wchodzisz do takiej ścieżki C:\Windows\System32\drivers\etc

Otwierasz notatnikiem plik hosts

I na końcu wpisujesz to:

173.194.35.183 nk.pl

173.194.35.183 www.nk.tk

173.194.35.183 facebook.com

173.194.35.183 www.facebook.com

Wtedy gdy osoba wejdzie na NK.pl zostanie przekierowana na google ;)

Aha i zrób restart kompa albo wpisz w uruchom gpupdate

Opublikowano

Oki thx za info jeszcze czkeam na jakis pomysł na antywirusa a co do twojego pytania komu chcę zrobic na złość to musze ci powiedziec ze niektorzy uzytkownicy mojego komputera poprostu nie umieja z niego korzystac :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...