Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy opłaca się przerobić Samsunga Wave?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, kupiłem Samsunga Wave i się zastanawiam czy się opłaca wgrywać androida 4 ? Czy będzie płynnie itd. ?

Opublikowano

Zastanawiam się, skąd Wave ma mieć Androida? Są oczywiście nieoficjalne porty, ale wątpie, żeby działały doskonale. Seria Wave ma specjalnie zrobioną Bade i na tym należy pozostać, aby było stabilnie...

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

a zastanowiłeś się czasem nad tym że z tej serii jest kilka modeli do których jednak da się wgrać Androida, nie nowego ale starego 2.2

jednak żadnego nie warto bo to nie telefon na ten system

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bym probowal. Zawsze należy sprawdzić :D Bo naprawde bada to nie jest funkcionalny system.

Że słucham ? Widać ze nigdy tego telefonu w dłoni nie trzymałeś. "Badadroid" na wave to całkiem fajny gadżet ale niestety niedopracowany. Jednak najbardziej mnie boli to że nie można dzwonić z tego badadroida ;/ A do tego ciągłe przełączanie między tymi systemami tylko i wyłącznie dla jednej gierki... Bada ma ich bardzo dużo i ciesze się że zdecydowałem się na bade(Wave S8500 :D). Moim zdaniem nie jest dużo gorszy od androida :) Nie jestem specem dlatego przy okazji chce wam zadać jedno pytanie. Czy po usunięciu badadroida z telefonu bada będzie płynniejsza ? Drugi system jest mi zupełnie zbędny.

Uczeń
Opublikowano

Bada wcale nie jest zła, jest po prostu inna. Zamiast próbować instalować andka dostosuj bade pod siebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...