Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]5.09.2012r Restart

LukaszOmG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem powiadomić o jutrzejszym restarcie bendzie on trwał 3h od 8.00 UTC

Cytuje z FB

Listen up Soldiers!

On Wednesday 5th September @ 08:00 UTC we will be performing maintenance on all game and web servers. Maintenance is expected to last 3 hours and during this time we expect the game and website to be offline and unavailable.

We aim to have everything up and running again as soon as possible and we are sorry for any inconvenience this may cause.

Uprzedzam pytania po co ten temat debilny gdyż już sobię wyobrażam spam związany z typu

"'Help nie dziala mi bf'' itp (spam) Mam na celu ulzyć administracji ^_^

a0544f830ad29c71b3810d43624f326d02edbadd.png

Opublikowano

hahahha i ty piszesz o spamie?! japierdziele nie mam pytań A CO TY NA TYM FORUM ROBISZ?

SPAM jest od ciebie ..... od 8 do 11 to dzieci na bf nie będą grać bo szkoła więc spamu nie będzie...

edit

ulżyć administracji? ja nie widzie problemu napisać * jest przerwa techniczna do 11* lub napisać * wejdź na fb bf * .....

edit

a właśnie ulżyj administracji i zniknij z tego forum :)

YAY

Opublikowano

Wszystko jest na stronie głównej BFP4F do tej pory każdy jakoś wiedział i nie marudził a ty piszesz jakieś przyjebane lekko posty coraz częsciej.

Easy man...

OndteAw.png
Opublikowano · Ukryte przez Googlus, 5 Września 2012 - Brak powodu
Ukryte przez Googlus, 5 Września 2012 - Brak powodu

Zamknij sie moronie jak ci nie pasuje chce pomoc a ty noobie Krytykujesz Pogadamy na gg cwaniaku

(Avium)

a0544f830ad29c71b3810d43624f326d02edbadd.png

Opublikowano

Jakakolwiek oznaka flame będzie niosła za sobą konsekwencję. Jeżeli uważacie temat za zbędny to proszę o raport. Wasze posty nikomu nie pomagają.

Temat w sposób naturalny opadnie w dziale i nikomu nie stanie się krzywda a nóż widelec panu xxx się przyda.

Opublikowano

USUŃ KURW* TEN TEMAT BO TO SPAM

//EDIT złoszone do moderacji

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...