Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] CHAMSY ? LENART POWRÓCI Z POMOCĄ :)

danielek160

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i czołem. Dzisiaj kręcąc się po youtubie znalazłem filmik Lenarta który oznajmił że podejmie się zrobienia chamsów. Myślę że wiele osób na to czeka dlatego udostępniam tu video nagrane przez lenarta :

Może Lenart powróci do robienia dla nas następnych modów :) Czekamy...

Nawet pojawił się mój post na początku filmu :))

Opublikowano

Maxiu Legenda tu się zgadzam w 100% PIecu zawsze pomoże chociaż na jednego modzika czekam tydzień ale co tam :P Myśle że skoro chamsy już są to temat można zamknąć

Opublikowano

Lernat udaje że jest pr0 w modach a z tego co widziałem to narazie gówno zrobił, bez urazy :) Maxiu ( Legenda ) i Piecu ( ziomek dla akżdego znajdzie czas )wymiatają ; D

hahhahah przyjeby, hahahhaha

> do dzieci neo, które dopiero się zarejestrowały i myślą że są pro - wszyscy na tym forum którzy umieszczają swoje mody do CA, nauczyli się wszystkiego od Lenarta (Maxiu / Piecu / ktoś tam jeszcze / ja też, ale odechciało mi się je robić patrząc na to pazerstwo na mody)

> wszystkie sztuczki z plantowaniem z dowolnego miejsca, virtual jump itp zapoczątkował Lenart na tym forum, - Piecu od razu podnietka na GG i Lenny mu wytłumaczył, a teraz chwalicie go jakim to jest "miszczem moddingu", tylko prawda jest taka, że gdyby nie Lenart to Piecu gówno by zrobił...

> bypassa nie jest trudno znaleźć (przynajmniej jak się za to zabierałem nie było), wystarczy ruszyć dupsko

> zanim następnym razem jakaś ciota napisze że Lenart "udaje" to niech się pierdolnie 3 razy w czoło i przypomni sobie to co umieściłem powyżej

~ do Pieca - warnuj koxie, tylko tym razem z dobrym powodem warna, nie to co ostatnio...

~Bebson

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano
Piecu od razu podnietka na GG i Lenny mu wytłumaczył

Lenart mi mało tłumaczył na gg i na pewno nie z paką itp. mówił abym sam dochodził i jakoś doszedłem.

Lernat udaje że jest pr0 w modach

Bo jest...

Robi się spam zaraz się znowu zaczną wyzywki... Chamsy się już tak czy siak pojawiły w sub forum Modyfikacje, więc temat uważam za zamknięty...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...