Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 6300 ip carrowanie gry.

Revek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 6300 IP

Zależy mi na: Na tylko i wyłącznie postaci za 6300 ip która się nie nudzi, którą da się wycarrować rankeda. Zależy mi strasznie na tym żeby wygrana mojego lane miała coś wnieść do gry nawet jeśli pozostałe 2 linię zostaną przegrane.

Wiem że to trochę głupie kupować postać jedynie za 6300 ale dla mnie taka okazja zdarza się raz na jakiś czas bo jak dobijam 3000ip+ zawsze coś kupuje.

Preferuję: VoliBear na solo topa,Jax w jungle, Morde na mida to są moje ulubione picki

Opublikowano
Jakikolwiek ad carry polecam gravesa ma bardzo dobry escpae system duży burst toby dps dzięki free as z E.

Ad Carry nie da się wygrać gry samemu mam Mfkę dostaję grubego feeda na bocie przegrywam late bo nikt nie umie stankować ... True Story

Lecz słyszałem pogłoski że Kog Mawem można wygrać grę mieszając z swojej pasywki czy to prawda ?(wiem że to ad carry)

Opublikowano

Nie - Darius nie carruje gier swoim ultem. Użycie jego ulta prowadzi do tego że darius dostaje fraga - przecież nie na tym polega carrowanie gry. Dla mnie najlepszym bot lane jest Leona / Alistar + Vayne. Jeśli wygrałeś linie, twój support cię chroni w TF (podrzuca przeciwników którzy do cb podchodza, odpycha ich, stunuje etc.) a ty nabijasz easy triple killa lub dalej.

Opublikowano

A co myślicie o Vladimirze kontruje podobno sporo postaci na topie i midzie tylko nie mam pojęcia o tej postaci nigdy nią niegrałem nawet gdy grałem jeszcze dawno dawno ;p

Opublikowano

Nie liczy się champ tylko skill :)

Bierz Fizzia Mizia - jak robisz jungle w early, w late jesteś maszyną do zabijania :)

Opublikowano

Każda postać wygrywa grę liczą się umiejętności kup talona i niszcz mida tym sposobem wygrasz ich team bez ap carry jest słaby powinno ci to na twoim elo ( 700 - 1200 ) dać sporą przewagę potem już nie daje rady ale w elo hell zrobisz mordor .

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...