Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Pluginu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuję pluginu do automatycznego dawania nowych rang, mianowicie chodzi mi o to gdy gracz wejdzie w dany obszar dostaję nową range np odniosę się do modu jail gracz wchodząc na serwer dostaje rangę skazany po wejsciu do sektora B jego ranga zmienia się w rangę Więzień czy jest taki plugin którym można takie coś ustawić?

Może być to również npc który po kliknięciu da nam tą rangę, nawet jeżeli byłby to npc było by lepiej.

Za odpowiedź z pluginem i jak to zrobic/zainstalować daje limit like !

imetin_logo.png

Opublikowano

@Edit Szukam rowniez pluginu do odnawiania sie surowcow co dany okres czasu np 5minut.

3 plugin do jednorazowego placenia za teleport np. chcac dostac sie poziom dalej musimy kupic ten "poziom" lecz placimy jedynie raz, i wtedy mozemy wchodzic na ten poziom oraz wracac za 0.

imetin_logo.png

Opublikowano

Hmm mysle ze powiniennes pobrac SetRank

Latwa obsluga wpisujesz

/setrank (twoj nick) (ranga)

Ale range musisz juz ustawic w permissionex

Opublikowano

Nie chodzi mi o automat sms polaczony z rangami dla vipow lecz o to gdzie gracz wchodzac w strefe dostaje inna range za osiagniecia. Zaczyna z ranga gracz przejdzie dany teren dostaje sie do drugiego terenu i dostaje kolejna range.

imetin_logo.png

Opublikowano

Jeśli chcecie paczkę pluginó na jaila jak mam na serwerze( IP: 192.166.218.251:25555 ) to zapraszam na gg. Oferuję plugin do odnawiania surowców + komendę /kup sektor która daje kolejy sektor + ew. plugin na narkotyki

Opublikowano

Dzięki za te surowce !

Oraz rangi super pomogłeś !

Poszukuję również pluginu do sektorów :) za dobrą odpowiedź dam lajki !

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...