Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Auto do wyscigow

RabaRabaR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakie jest jeszcze bardzo dobre auto do wyscigow za IGC ?

Posiadam Lambo LP640, Lexusa LFA, Evo X.

Wiem, Evo X dowiedzialem sie, ze jest slabe, ale gdy tego nie wiedzialem to zjadalem wszystkich w klasie C.

Dosc dziwne, nie?

Opublikowano

Kolego gram okolo 10 dni w NFS WORLD, kupilem nissana 350z - gowno, kupilem forda gt - gowno, kupilem lexusa lfa - sredni, kupilem murcielago lp640 - najlepszy. Podam Ci przyklad lexusem lfa z 911 rs3 porshe przegrywalem o jakies 10 sekund, a murcielago wyprzedzam te porshe o jakies 15 sec :) mam klase a, ale scigam sie z pagani zonda i i tak wygrywam:)

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Omg wystarczy wejść na nfs-s w jakiś wyścig i zobaczyć kto jest na szczycie (jakie samochody) i kto dalej...

Jesli kierujesz sie opinia "wiekszosci" to chce Cie zobaczyc w emo makijazu w rurkach i rozowa koszulka z napisem "jestem fanem metalu ". :)

Ale tak czy siak sprawdze sobie.

Opublikowano

Jesli kierujesz sie opinia "wiekszosci" to chce Cie zobaczyc w emo makijazu w rurkach i rozowa koszulka z napisem "jestem fanem metalu ". :)

Ale tak czy siak sprawdze sobie.

Emo? Nieeeeeee rurki nie róż nie, metal? Jak już to rammstein :)

@top jutro będą nowe wózki to napewno coś sobie kupisz:)

Opublikowano

Czy Lotus Evora tez jest za igc na jakis czas i jutro znika przy pojawieniu sie nowych ? (niewiem ktore wozki sa w promocji igc ;p)

Bo bym zastanowil sie nad lotusem evora a tym co jutro dadzą.

Opublikowano

Nic nie znika jak kupisz to masz nawet jak wycofają od dilera, a promocja za igc chyba nie istnieje nic takiego po prostu są za IGC lub za SB,

są wyprzedaże (czytaj obniżki cen aut które się nie sprzedają po obecnej cenie) ale to za SB.

eRmailBanner2.png

Opublikowano

Nic nie znika jak kupisz to masz nawet jak wycofają od dilera, a promocja za igc chyba nie istnieje nic takiego po prostu są za IGC lub za SB,

są wyprzedaże (czytaj obniżki cen aut które się nie sprzedają po obecnej cenie) ale to za SB.

Chodzi mi o to, ze teraz jest Lotus Evora za 1,8mln u dilera, i jak jutro dadza jakies auta za IGC to wydawalo mi sie, ze lotus za 1,8 mln bedzie juz tylko za sb bo byl w tym okresie tylko za igc.

Moj blad widocznie.

Opublikowano

Na to nie ma zasady, poprostu wprowadzą nowe, coś zmienią coś przesuną z IGC do SB, wszystko się wyjaśni po wprowadzeniu zmian.

eRmailBanner2.png

Opublikowano

sroda rano, i gdzie ta obiecana rotacja samochod ?

Coz, jest jeszcze caly dzien, caly czwartek, caly piatek, cala soboa, cala niedziela, caly miesiac, caly rok ... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...