Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty na naturalną murawę

Wiśniowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o tych koreczkach?

Adidas%2011Questra%20FG%20niebieska%201.JPG

Są to Adidas 11Quesrta TRX HG. Potrzebuje ich na naturalną murawę. Ważna jest dla mnie przyczepność tych butów, oraz niekrępowanie ruchów stopy.

09071535498836998897.png

Opublikowano

Nie polecam butów adidasa. Kup już lepiej mercuriale - zapewnią Ci 100% dobrej gry i dodatkowo są wytrzymałe :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Pfff człowieku, mercuriale ssą. Pedalsko wyglądają jak dla mnie. Po drugie mają nietypowe rozmieszczenie korków. Po trzecie cena. Jestem bramkarzem a nie zawodnikiem grającym w polu.

09071535498836998897.png

Opublikowano

Chciałeś kurwa opinie to masz ... Chuj mnie to że grasz na bramce. Za dobry sprzęt trzeba bulić.

Ale jak sobie chcesz, kup i sie nie zdziw jak po półrocznej grze zaczną się rozklejać.

Opublikowano

I po co sie sadzisz człowieku. Napisałem tylko co myśle o mercurialach a nie o Twojej wypowiedzi. Podziękowałem Ci za odpowiedz lajkiem. A Ty sie sapiesz nie wiadomo o co.

@Bambos, Ty to wiesz czego mi potrzeba >3

09071535498836998897.png

Opublikowano
Pfff człowieku, mercuriale ssą. Pedalsko wyglądają jak dla mnie.

Mówi samo za siebie.

Jeżeli chcesz naprawdę zaoszczędzić to weź sobie kup najzwyklejsze korki kipsty :

http://www.decathlon.com.pl/PL/f-300-106637883/

Sam je kiedyś miałem i powiem, że za taką cenę to jest cudo. Wygodne, dobrze się kopie piłkę. Jak na bramkę to te w 100% wystarczą.

Chyba, że wolisz bardziej szpanować to kup jakieś pumy (ceny wahają się 90-150zł). Co do pumy to powiem, że miałem kiedyś żwirówki a obecnie halówki - nie mam zastrzeżeń. Po intensywnej grze, chodzeniu rozwalają się coś w ok rok, no może troszkę dłużej :P

Opublikowano

Buty nie są ważne lecz umiejętności ;)

Wyjdź.

Koleś , butkami to jedynie możesz szpanować .

Ja moge grać mercurialami i zwykłymi tenisówkami , i nie widze róznicy ... Liczą się umiejętności

Buty mogę pomóc jedynie przy sile strzału /

Opublikowano

Człowieku, jak chcesz pochwalić się jaki ty to jesteś wspaniały to idz do tematu, który jest temu poświęcony. Ja się pytam o korki a nie o to jaki ty to nie jesteś albo co jest ważne w sporcie...........

09071535498836998897.png

Opublikowano

Kurwa nie chce sie kłocić

Ale skoro jesteś na tyle inteligenty , jeżeli dla ciebie buty świadczą o grze to nie mój problem

Możesz wydać 300zł na korki dalej będziesz pipa

Dziękuje Dobranoc

Prosze o hejty .... -.-

Opublikowano

Kurwa nie chce sie kłocić

Ale skoro jesteś na tyle inteligenty , jeżeli dla ciebie buty świadczą o grze to nie mój problem

Możesz wydać 300zł na korki dalej będziesz pipa

Dziękuje Dobranoc

Prosze o hejty .... -.-

HEJT - error bo nie ma co hejcić (ale sam chciałeś xD)

Jak nakręcisz, że grać w trampkach za dyche z bazaru można tak samo jak w korkach to Ci uwierzę :)

Opublikowano

Człowieku, weź czytaj ze zrozumieniem. Tego uczą od 1 klasy pdst. Nigdzie nie napisałem, że dla mnie buty świadczą o umiejętnościach. Lepiej już nie wypowiadaj się w tym temacie, bo chcesz zabłysnąć, ale Ci to nie wychodzi :)

09071535498836998897.png

Opublikowano

But nic nie daje, ale w życiu miałem 3 pary korek - Adidas Predator, Mercuciale (białe) i kiedyś takie całe białe nike. I najlepiej grało mi się w mercurialach - nie tylko mnie zresztą, bo pożyczałem czasami kumplom na zawody.

Więc - polecam Mercuriale.

Opublikowano

Porównaj gre w sandałach i gre w korkach i dopiero wtedy powiedz że buty nie mają znaczenia. Każda szwa może mieć wpływ na grę. Mercuriale najlepsze.

Opublikowano

Nike najlepsze idealnie pasują na stopę jak chcesz dobrze kopać do kup sobie model ze niezbyt dużą podeszwą najlepiej skórzane są bardzo wytrzymałe i idealnie układają się na stopę.

Wiecie co najlepiej to gra się w ... skarpetkach nic ci nie przeszkadza w wymierzeniu strzału i strzelasz o wiele mocniej niż w butach( wiem bo nie raz grałem )

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja polecam

http://allegro.pl/korki-nike-mercurial-victory-iii-fg-euro-2012-42-i2615320711.html

http://allegro.pl/nike-natural-iv-ltr-fg-42-nowosc-euro2012-skora-i2616634589.html

http://allegro.pl/adidas-f10-trx-fg-r-43-1-3-seria-f50-adizero-2012-i2621735421.html

1348158873-U272526.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszyscy polecają Mercuriale, nie wiem jak jest z tymi droższymi ale te co są w cenach 200-270zł to się rozwalają max po pół roku... Nie wiem jak się w nich gra bo nie interesowała mnie szybkość tylko dobre czucie piłki(gram jako środkowy pomocnik), ale proszę was nie chwalcie jakości bo ta szwa(szew) co jest od wewnętrznej strony buta szybko pęka, a potem to już leci z górki... ;)

Co do korków, które zaprezentował autor tematu wg mnie dla bramkarza wystarczą... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...